Od sada možete isprobati bob bez šišanja – evo kako

Isprobajte trendi frizuru bez da odrežete ijednu vlas

by | 8 studenoga, 2021

S dugom kosom imate pregršt opcija za različite frizure, no postoji ono nešto chic, moderno i ženstveno u kratkoj bob frizuri koja ove sezone “žari i pali” u svim oblicima.

Devedesete se vraćaju, a bob je upravo od tog razdoblja doživio najveći procvat u posljednjih nekoliko godina – tada je on zapravo bio staromodan i nosile su ga samo starije žene, dok je danas potpuno druga priča. Danas izgleda svježe, moderno i poželjan je na svim oblicima lica. No razumijemo ako imate dugu kosu i još uvijek vam je problem ošišati se jer vam odluka nije do kraja “sjela”. Ništa zato jer, srećom, hair stilist poznatih, Chris Appleton pokazao nam je genijalan trik za kojim on poseže kad kreira frizure za crvene tepihe i snimanja.

@chrisappletonhairHow to fake a short hair with out cutting it! #shorthair #fakeit #hairtutorial #hair♬ original sound – Chrisappleton1

Riječ je o “fob bobu”, što je zapravo lažni bob pomoću kojeg možete dobiti najbolju predodžbu kako bi vam pristajalo da se ošišate. Prije svega, odvojite kosu kako je prikazano u videu te ispletite niske pletenice. Nakon toga ih skupite i pričvrstite tik uz tjeme. Trebat će vam umeci na klipsu u kraćoj verziji budući da će vam oni poslužiti kao dužina foba koju ćete imati. Slažite ih u slojevima kako bi izgledalo što prirodnije i to je to – dobili ste svoj savršen lažni bob.

Sve detalje pogledajte u videu.

Foto: NeonShot via Getty Images