Lana Jurčević predstavlja kozmetiku koja će zasigurno obilježiti vruće ljeto

by | 13 srpnja, 2020

Lana Jurčević, poznata hrvatska pjevačica, svojim brendom prirodne kozmetike La PIEL omogućila nam je bezbrižno ljetovanje na plažama i ove godine. Uvijek je govorila kako je najljepša koža – zdrava koža i kako na nju utječemo i izvana, tako i iznutra. Ljeto nam je stiglo, a kvalitetna zaštita od sunca mora nam biti prioritet.  Kako bi izbjegli oštećenja kože, opekline, hiperpigmentaciju i dehidraciju kože koje rezultiraju ubrzanim starenjem kože, pogotovo na licu, kreme za zaštitnim faktorom su must-have. La PIEL Sun BABE krema za tijelo sa SPF 30 i Sun BABE krema sa SPF 50 za lice proizvodi bez kojih ne možemo na sunce, pogotovo prvih dana izlaganja suncu, i obavezno u razdoblju kada je sunce najjače (10 do 17 sati). S obzirom na to da je koža lica osjetljivija, ona zahtjeva dodatnu zaštitu i njegu, a Lana i njezin tim nedavno su napravili kremu za zaštitnim faktorom 50 koja je vodootporna, bez alergena i bez mirisa, i odgovara svim tipovima kože.

Jedan od bestsellera – brončani Beach BABE bez kojeg na plažu ne ide više od 100 000 Hrvatica, proizvod je izvanrednog sastava koji ubrzava tamnjenje kože na suncu, ali može se koristiti i cijele godine za svakodnevno njegu ili za neke posebne prilike kada se želi postići glam look i trenutno tamniji ten. Radi se o učinkovitoj recepturi raznih ulja poput argana, oraha, kokosa i mrkve, shea i kakao maslaca, i hijalurona koji koži daje daje vlažnost i elastičnost.

La PIEL ima još jednu čaroliju u bočici s kojom ćete zablistati na plaži, ali i izvan nje! To je novi UNICORN Beach BABE, proizvod kakav sigurno nikada niste imali. Zbog presijavajućih pigmenata, njegove nijanse se prilagođavaju i mijenjaju s obzirom na okolinu u kojoj se nalazite, a najljepše izgleda da suncu. Osim što ćete s njim brze potamniti na suncu, pružit će vam i vrhunsku njegu jer u njegovom sastavu nalaze se pet visokokvalitetnih ulja – badem, marelica, orah, maslina i sjemenke grožđa.

S obzirom na to da takvi proizvodi za brže tamnjenje na suncu imaju mali, prirodni zaštitni faktor koji nije dovoljna zaštita od sunca (posebno tijekom prvih dana izlaganja suncu), vrlo je važno koristiti kreme sa zaštitnim faktorom (Sun BABE & Sun BABE Face).

Osim toga, u ponudi imaju i razne pakete, mlijeko za tijelo, kreme za ruke i stopala, antiseptik, kabuki kist, mirisnu i sjajnu vodicu za lice i tijelo, i naravno svima dobro poznata tri pilinga obogaćena maslacima i uljima koji su must-have cijelu godinu, a prije i za vrijeme ljeta će savršeno pripremiti kožu za ljeto ako želite postići ujednačeni ten i preplanulu put jer suha i dehidrirana koža nema sposobnost kvalitetnog tamnjenja.

Također, mnoge poznate Hrvatice (ali i šire na Balkanu) oduševljene su La PIEL proizvodima; Doris Pinčić Rogoznica, Nina Badrić, Ana Begic, Katarina Baban, Antonija Stupar Jurkin, Marijana Batinić, Lana Klingor, Ella Dvornik, te mnoge druge fitness, beauty i fashion influencerice.