Lady Gaga proglašena za ženu godine

by | 5 prosinca, 2015

Billboard je proglasio Lady Gagu ženom godine, a ona je tim povodom dala i intervju u svom domu u Malibuu.

British Fashion Awards 2015 - Red Carpet Arrivals

Ovih dana Stefani Joanne Angelina Germanotta (kako joj je pravo ime) uživa u mirnim trenucima. Lady Gaga je obarala Guinnesov rekord, prodala je 10,4 milijuna albuma, a u 2014. se razišla i od svog dugogodišnjeg menadžera Troya Cartera zbog toga što album “Artpop” iz 2013. nije ispunio očekivanja poput ostalih.

Ona je osjetila kako joj je imidž uzdrman, a ove godine je 29-godišnja pjevačica potpuno obnovila svoju karijeru. Set jazz klasika koji je snimila s Tonyjem BennettomCheek to Cheek” debitirao je na broju 1 Billboard 200 liste u jesen 2014., a potom osvojila šesti Grammy (za najbolji tradicionalni album) i išla na svjetsku turneju. Lady Gaga ima samo riječi hvale za Tonya Bennetta i tvrdi da je rođena za suradnju s njim.

Nekoliko dana kasnije, pjevačica je počela sa snimanjem “American Horror Story: Hotel” za petu sezonu. Glumila je Groficu, vampiricu, a epizoda je bila nevjerojatno uspješna, s čak 12,2 milijuna gledatelja, a svi su bili oduševljeni njezinom glumom. Ona tvrdi da obožava gledati horore i da je sav svoj bijes zapravo usmjerila u ulogu koju je igrala.

Lady Gaga možda je najveću stvar ove godine napravila pjesmom “Til It Happens to You” koja je upućena kao podrška žrtvama seksualnog zlostavljanja. Ona je ulagala i napor u borbu protiv nasilja nad gej i transrodnim osobama i davala podršku za one koji su trpjeli nasilje, depresivnim i anksioznim osobama.

I u privatnom životu je bilo uspjeha – zaručila se za glumca Taylora Kinneyja na Dan zaljubljenih.

Poruka koju je poslala svima je da uvijek ostanu svoji, jer ona nikada nije išla za novcem, već je gurala vlastiti stil čak i kada ga drugi nisu odobravali. To za nju nije stvar mode, već jednostavno onoga što ona jest.

Lady Gaga također dodaje da možemo zauvijek kriviti digitalnu eru, ali da glazba ipak ostaje opće dobro ljudske vrste.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images