Kylie Jenner ne staje! Predstavila je svoj novi beauty brend za djecu

Kylie je predstavila svoj treći brend u nekoliko godina

by | 23 rujna, 2021
kylie jenner

Kardashian industrija razvija se i dalje. Teško da itko može predvidjeti budućnost brendova ove obitelji, ali ako nastavi kao do sada, do 2030. imat ćemo barem 15 brendova od strane njih.

Nakon golemog uspjeha Kylie Cosmetics i Kylie Skin, 24-godišnja beauty mogulica potvrdila je da izbacuje potpuno novi brend za djecu – Kylie Baby, nakon što je pustila teaser još u srpnju. Prošlo je tri godine otkako je zaštitila ime brenda, čime je jasno dala do znanja da već dugo planira napraviti liniju proizvoda za djecu. Iako je prvotna ideja bila linija odjeće inspirirana njezinom kćeri Stormi, Kylie je otišla korak dalje s onime u čemu je najbolja – beautyjem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Još 2019. godine, Kylie je stavila svoj zaštitni znak na koljevke, stolove za prematanja, hodalice, trampoline i s planom da će se širiti na dječju kozmetiku, no očito je krenula drukčijim redoslijedom.
“Jako sam sretna da vam mogu predstaviti Kylie Baby. Bio mi je san razviti čisti, sigurni, efektivni baby brend otkako sam postala mama. Znam da svi želimo najbolje za našu djecu, pa se činilo i logično da linija bude potpuno veganska i hipoalergena. Izrazito sam ponosna na ove proizvode i ne mogu dočekati da ih podijelim s vama. U prodaju dolaze 28. rujna”, podijelila je Kylie u svojoj objavi, po kojoj su njezini obožavatelji zaključili da očekuje dječaka zbog plave odjeće na fotografiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kylie Baby by Kylie Jenner (@kyliebaby)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Foto: Matt Winkelmeyer/Staff via Getty Images