KRIS JENNER NOSI bundu od pravog krzna koja košta 333.500 kuna!

by | 8 ožujka, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Njoj su 62, a njemu 37 godina i u vezi su već tri godine, no toliko su rijetko zajedno u javnosti da se svako malo šuška o njihovom prekidu.

Ali izgleda da ljubav i dalje cvjeta između Kris Jenner i glazbenog menadžera Coreyja Gamblea jer su, nakon dugo vremena viđeni zajedno ispred jednog holivudskog restorana gdje su bili na romantičnoj večeri. No ovoga puta izostale su tipične reakcije javnosti na njihovu veliku razliku u godinama jer je svu pažnju ukrao njen kaput s prepoznatljivim logom luksuznog talijanskog brenda Gucci.

Riječ je o bundi od pravog krzna, točnije od nerca čija je cijena vrtoglavih 55.526 dolara, odnosno oko 333.500  kuna, a to nije jedini Gucci komad koji je Kris imala na sebi. Ispod kaputa nosila je i hlače, odnosno trenirku koju također krasi prepoznatljivim logo brenda te je dokazala da je u koraku s najnovijim trendovima, jer je logomanija ponovo zaludila modni svijet.
Njen dečko je, s druge strane, složio potpuno običnu kombinaciju s trapericama, majicom i tenisicama koje po sebi nisu imali istaknutu marku pa ni ne znamo gdje ih je kupio.

IZVOR: INDEX.HR