KOLEKCIJA ZA UKLANJANJE MAKE-UPA/ZA ČIŠĆENJE

by | 6 prosinca, 2019

Ponekad se smatra obvezom, no sada uklanjanje make-upa postaje sinonim za zadovoljstvo novom kolekcijom za čišćenje.

Apsolutni sukus CHANEL njege kože, linija SUBLIMAGE, otkriva novu kolekciju koja nadilazi umijeće čišćenja kože. Više od rituala uklanjanja make-upa, ona vam daje priliku da uživate u mirnom trenutku sa sobom, i ujutro i navečer. Zahvaljujući različitosti svojih božanstvenih tekstura, SUBLIMAGE KOLEKCIJA ZA UKLANJANJE MAKE-UPA poziva vas da uživate u ovoj neizostavnoj etapi, prepuštajući joj se sa zadovoljstvom.

SUBLIMAGE KOLEKCIJE ZA ČIŠĆENJE dolazi u četiri oblika, koji se mogu kombinirati ili ne, kako biste mogli personalizirali svoj ritual u skladu s Vašim potrebama i željama. Svaki proizvod iz kolekcije pojavljuje se kao prva etapa osnovne njege kože. S istim rezultatom: meka, zdrava i izuzetno ugodna koža. Čist, svjež i nevjerojatno blistav ten. Svaki dan je novi početak za kožu.

VIŠE OD UKLANJANJA MAKE-UPA STVARNA JE NJEGA KOŽE

SUBLIMAGE KOLEKCIJA ZA UKLANJANJE MAKE-UPA pruža četiri ultra-osjetilna doživljaja za njegu kože obogaćena aktivnim sastojcima prirodnog podrijetla: antioksidansna intenzivna voda vanilije Planifolia i detoksikacijski ekstrakt harungane. Sa svakim čišćenjem, koža iz dana u dan postaje sve blistavija.

Ekstrakt biljke harungana, saveznik detoksikacije

CHANEL Istraživanja su s najvećom pomnjom odabrale ovu čudesnu biljku koja stimulira enzime koji mogu razbiti veze između korneocita, a pritom nježno uklanjaju toksine nakupljene u tkivu kože. Na taj način, ona regulira proces eksfolijacije kože i potiče pojavu svježih, zdravih stanica. Potpuno nježno!

Intenzivna voda vanilije Planifolia

Ovaj dragulj prirode koji je cizelirala stručna ruka CHANEL Istraživanja, otkriva visoko antioksidacijska svojstva ploda vanilije. Ručno brani, jedan po jedan, zeleni se plodovi odmah prerađuju kako bi se iz njih u potpunosti izdvojile sve njihove koristi. Zatim je samo potrebno pažljivo destilirati mahunu kako bi se dobila intenzivna voda vanilije Planifolia. S nevjerojatnom koncentracijom aktivnih molekula, ova blagotvorna voda otkriva svu svoju snagu protiv slobodnih radikala. Gotovo kao prirodni štit!

ČETIRI PROIZVODA KOJI ZADOVOLJAVAJU SVE ŽELJE

Svaka je žena drukčija. Svaka se o svojoj koži brine na svoj način, sukladno vlastitom ritualu, ujutro i uvečer. Kako bi oplemenio rutinu svake žene, CHANEL je razvio četiri nevjerojatno osjetilne mogućnosti.

SUBLIMAGE

L’HUILE-EN-GEL DE DÉMAQUILLAGE

Nekoliko pritisaka vrhovima prstiju potrebno je da se oslobodi božanstveni miris vanilije ovog kremastog gela. Tijekom masiranja, on se polako pretvara u fino, nježno, ugodno i lagano ulje koje odmah rastvara sve tragove make-upa i svaku česticu onečišćenja prije nego što se u dodiru s vodom pretvori u svilenkasto mlijeko.

Zahvaljujući specifičnoj kombinaciji dragocjenih ulja, SUBLIMAGE L’Huile-en-Gel de Démaquillage nježno uklanja makeup i pritom smiruje kožu. Prepuno esencijalnih masnih kiselina, ulje kamelije kožu čini podatnom, mekom i glatkom.

Način upotrebe: uzmite malu količinu SUBLIMAGE L’Huile-en-Gel de Démaquillage veličine lješnjaka i nježno ga masirajte vrhovima prstiju na licu, uključujući oči i vrat. Temeljito isperite mlakom vodom. Zaboravite na umornu kožu, punu nečistoća i pokrivenu onečišćenjem. Potpuno čista i neodoljivo meka i blistava, Vaša se koža osjeća savršeno ugodno, kao da je smirena.

SUBLIMAGE

L’EAU DE DÉMAQUILLAGE

Čak i ako nemate dovoljno vremena posvetiti mu se, uklanjanje make-upa trebalo bi biti više nego samo funkcionalno. Dokaz tome je ova svilenkasta i blago gelirana voda s predivnim mirisom, za još više ugodnosti.

Natopljena hijaluronskom kiselinom s velikom molekularnom težinom, SUBLIMAGE L’Eau de Démaquillage ne uklanja samo nečistoće, već u jednom potezu zaglađuje i popunjava kožu. Više od običnog proizvoda za čišćenje, to je već njega kože jer sadrži niz hidratizirajućih šećera prirodnog podrijetla koji na koži stvaraju nevidljivi film i pomažu u sprječavanju neosjetljivog gubitka vlažnosti.

Način uporabe: dobro namočite pamučnu blazinicu i prijeđite njome po licu i vratu kako biste nježno uklonili nečistoće. Ponovite drugom blazinicom na području oko očiju. Nije potrebno ispirati, SUBLIMAGE L’Eau de Démaquillage kožu čini ugodnom i baršunastom. Oslobođena dnevnog onečišćenja, ona izgleda glatka, hidrirana, kao popunjena i izuzetno svijetla. Blista!

SUBLIMAGE

LE SAVON DE SOIN

Svojim zaobljenim oblikom i utisnutim cvijetom vanilije, SUBLIMAGE Le Savon de Soin puno je više od običnog sapuna. Dovoljno je protrljati taj nježni sapun između dlanova kako biste stvorili laganu i kremastu, i nevjerojatno obilnu sapunicu. Zahvaljujući blagom emulgatoru prirodnog podrijetla te kombinaciji shea maslaca i hidrirajućih sredstava, nježnim potezom uklanja sve nečistoće s epiderme.

Način uporabe: nastalu pjenu nanesite na lice i vrat, izbjegavajući područje oko očiju. Nježno masirajte kako biste odvojili nečistoće, a zatim temeljito isperite. Savršeno očišćena, kao da je pročišćena, koža se osjeća podatnom, mekom i ugodnom.

SUBLIMAGE

LES GRAINS DE VANILLE

SUBLIMAGE Les Grains de Vanille je piling koji iznenađuje svojom živom crnom bojom i prirodnim sjemenkama vanilije. Dok sjemenke mahuna proizvode nježnu eksfolijaciju, granule jojobe mnogo većeg promjera dubinski uklanjaju tvrdokorne nečistoće i izbacuju mrtve stanice. Nježne, ali djelotvorne, ove čestice natopljene su u svježem, kremastom i vodenom gelu koji se stapa s kožom.

Način uporabe: vrhovima prstiju masirajte piling kako biste dragocjene sjemenke valjali po koži i oslobodili senzualni i gotovo okrepljujući miris prirodne vanilije. Svakim pokretom napetost kože nestaje, a um se oslobađa, ushićen ovom izuzetno osjetilnom njegom kože. Stvara se dibinska opuštenost. Nanesite dva do tri puta tjedno na lice i vrat, izbjegavajući područje oko očiju te lagano isperite. Koža se osjeća oslobođena nečistoća. Meka, podatna i svilenkasta, ona otkriva svoju savršenu teksturu i izgleda nevjerojatno blistava.

ČETIRI PROIZVODA, OSOBNI RITUAL

Svaki proizvod SUBLIMAGE KOLEKCIJE ZA UKLANJANJE MAKE-UPA može se koristiti samostalno ili zajedno s nekim drugim za apsolutno osobni ritual.

Za dvostruko čišćenje dovoljno je upotrijebiti SUBLIMAGE L’Huile-en-Gel de Démaquillage ili SUBLIMAGE L’Eau de Démaquillage kao prvu etapu, a zatim SUBLIMAGE Le Savon de Soin u drugoj etapi. Posebno preporučena u slučaju makeupa na tenu ili svakodnevne upotrebe proizvoda za njegu s SPF-om, ova će rutina omogućiti uklanjanje prvo masnih molekula zahvaljujući srodnosti s uljem, a potom čestica onečišćenja s pjenom. Piling SUBIMAGE Les Grains de Vanille može se dodati ovom ritualu dva do tri puta tjedno kako bi se izbacile preostale odumrle stanice i otkrio sjaj kože.