Koji su najdraži parfemi pripadnica britanske kraljevske obitelji?

Prepoznatljivi mirisi za kraljicu i princeze

by | 19 ožujka, 2022

Bili obožavatelji parfema ili kraljevske obitelji, sasvim je nebitno jer te dvije teme dijele jednu zajedničku točku – koji su najdraži parfemi ženskih pripadnica kraljevske obitelji?

Ima ono nešto u nama zbog čega nas zanima koje parfeme koriste poznate osobe, a ako je još riječ o kraljici ili princezama – nema bolje. Činjenica je da se u medijima diljem svijeta piše o svakom koraku kraljevske obitelji, pa ne čudi ni da se uspjelo doći do informacija koji parfemi su im na listi najdražih, jer ipak svi imamo onaj jedan parfem, ili barem note istog, koji je prepoznatljiv baš za nas. Upravo mirise povezujemo i s trenucima koje smo proveli s nekim i uspomenama koje smo stvarali, a određeni parfem može nam i promijeniti to kako se osjećamo. Za slučaj da se želite osjećati poput princeze ili kraljice, u nastavku možete naći njihove prepoznatljive mirise.

Najdraži parfemi pripadnica britanske kraljevske obitelji

Omiljeni parfem Kate Middleton – Jo Malone / Orange Blossom

Miris koji sadrži note cvijeta klementine, bijelog jorgovana, vodenog ljiljana i irisa, onaj je koji Kate odabire za svaki don, a navodno je upravo njega imala i na dan vjenčanja.

Omiljeni parfem Lady Diane – Penhaligon’s Bluebell

Iako nas je davno napustila, Lady Diana, koristila je parfem Penhaligon’s Bluebell koji možete kupiti i danas, a riječ je o mirisu voća, citrusa, nota đurđice, jasmina i ruže, uz dodatak klinčića i cimeta. No za dan svog vjenčanja koristila je Houbiquantov Quelques Fleurs, baziran na tuberozi, jasminu, đurđici i ruži.

Omiljeni parfem Meghan Markle – Jo Malone / Wild Bluebell

Ovaj lagani i svježi parfem s notama đurđice i slatkastim prizvukom jedan je od onih za kojima Megan konstantno poseže, a izjavila je i kako toliko voli pardeme da će se, ako ga zaboravi nanijeti, vratiti kući.

Omiljeni parfem Kraljice Elizabete – Guerlain / L’Heure Bleue Eau de Parfum

Iako ovo nije potvrđena informacija, kruže glasine kako je kraljica bila obožavateljica Guerlain parfema koji daje prizvuk 20. stoljeća, ženstvenosti i upadljivosti.

Foto: Dia Dipasupil via Getty Images