Koja je pjevačica bila najljepša na dodjeli Brit Awards?

by | 26 veljače, 2016

Na dodjeli glazbenih nagrada, Brit Awards, crvenim tepihom prošetale su neke od najvećih pjevačkih zvijezda današnjice. U nastavku pogledajte kakve su frizure i make-up odabrale i u komentarima nam napišite koja je za vas najljepša!

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty Images

Rihanna

Nijedan glazbeni događaj nije potpun bez nje! Rihanna je za ovu svečanost odabrala ženstveni make-up u svjetloljubičastim tonovima, dok je njezina frizura nepromijenjena, pa još uvijek nosi ravan paž.

Čiji nam se izgled još svidio pogledajte na sljedećim stranicama…

The BRIT Awards arrivals at O2 Greenwich, London, Britain on 24 Feb 2016.

Adele

Britanska glazbena svečanost bez Adele ne bi imala nikakvog smisla. Lijepu pjevačicu sinoć smo vidjeli u malo drukčijem izdanju – umjesto crne boje, koju često nosi, odlučila se za crveni outfit, kao i make-up u sličnim tonovima.

Brit Awards 2016 - Red Carpet Arrivals

Cheryl Fernandez-Versini

Britanska ljubimica Cheryl Fernandez-Versini ne odstupa često od svog imidža vamp žene. Tako je izgledala i sinoć, a našu pažnju najviše su privukle njezine (pre)dugačke umjetne trepavice.

The BRIT Awards arrivals at O2 Greenwich, London, Britain on 24 Feb 2016.

Kylie Minogue

Odnedavno zaručenu australsku pjevačicu dugo nismo vidjeli na ovakvim događajima, a sinoć se pobrinula da je još dugo pamtimo! Potpuno plava kosa i veliki crni šešir koji je nosila osigurali su joj mjesto među zvijezdama sa najzanimljivijim stylingom.

The BRIT Awards arrivals at O2 Greenwich, London, Britain on 24 Feb 2016.

Lana Del Rey

Ona je vjerna svom stilu! Lijepa pjevačica odabrala je ruž boje mesa, koji se savršeno uklopio s bojom njezine kose.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images