Kim nudi Krisu 10 milijuna dolara za razvod

by | 27 siječnja, 2013

Kim Kardashian ponudila je Krisu Humphriesu 10 milijuna dolara kako bi on pristao na službeni razvod, prenosi “Radar online”. Košarkaš je takav prijedlog odbio jer inzistira da se njihov brak zbog starletinih prijevara poništi.

“On se namjerava oženiti u crkvi i, kada naiđe netko poseban, želi imati čistu savjest. Kris je duboko religiozan i vjeruje da je jedini način taj da se njegov brak s Kim poništi”, otkrio je izvor.

Sudski proces, zbog njegovih profesionalnih obveza, može početi tek sredinom lipnja, pa je starleti, izgleda, dosadilo čekanje.

Kim Kardashian nedavno je izjavila da se zbog odgode razvoda od Krisa Humphriesa osjeća kao da je vezana lisicama. Kako bi se slučaj što prije riješio, ona je prema pisanju ovog sitea bivšem partneru ponudila višemilijunski novčani iznos.

Ispostavilo se da je takav prijedlog potpuno pogrešan. Košarkaška zvijezda uvjeren je da ga je Kim u braku varala i zahtijeva da se njihov desetotjedni brak proglasi nevažećim.

Oglasio se i starletin PR koji demantira ovakve navode, dok je “TMZ” prenio kako Kim zahtijeva da Kris bude taj koji će platiti razvod, odnosno dio sudskih troškova.

Reality zvijezda u vezi je s reperom Kanyeom Westom, s kojim očekuje dijete. Par je nedavno u Bel Airu kupio vilu u vrijednosti od 11 milijuna dolara. Jedina prepreka ostvarenju njihovog braka je to što je Kim i dalje službeno udana za Krisa Humphriesa.

Izvor: blic.rs