Kim Kardashian odbila vrijednu ponudu za prve fotografije svog djeteta

by | 10 siječnja, 2013

Kim Kardashian i Kanye West odbili su ponudu vrijednu tri milijuna dolara ne bi li prve fotografije njihove bebe bile objavljene u jednom časopisu.

Slavni par smatra da njihova intima vrijedi više od toga. Izvor blizak paru otkrio je za portal “TMZ” da je jedan poznati magazin koji izlazi van granica SAD ponudio Kim ogromnu sumu novca za prve fotografije njezine bebe.

Ipak, atraktivna brineta ponudu je odbila, ali prema riječima bliskog izvora, ne isključuje mogućnost da se predomisli, jer je “svjesna koliko je javnost zainteresirana za njezino djete”.

Tridesetdvogodišnja ljepotica vjerojatno očekuje da pomenuta suma poraste, s obzirom na to da su druge slavne ličnosti za fotografije djece dobijale još više novca. Tako su Brad Pitt i Angelina Jolie dobili 4.1 milijun za fotografije ćerke Šajlo i nevjerojatnih 14 milijuna za fotografije Noksa i Vivijen.

Kim je također dobila ponudu vrijednu 250.000 dolara, od jermenskog reditelja koji joj je predložio da vodi internet sajt o trudnoći. Nije poznato kako je zvijezda realitya reagovala.