U Hrvatsku su stigle “najinstagrabilnije” maske koje koriste Kim Kardashian i Hailey Bieber

by | 24 rujna, 2020

Užurban život kojim danas živimo ostavlja nam malo vremena da se dugotrajno posvetimo njezi lica, stoga Face Workout nudi efikasna i brza rješenja koja će u kratkom vremenu vašoj koži podariti blistav sjaj i zdravlje.

Njegovana i zdrava koža postala je imperativ svake žene, stoga dobro poznata beauty oaza u Petrinjskoj 61, u kojoj je sve podređeno neinvazivnim tretmanima lica u svoju ponudu uvrstila je tri nova tretmana koji uključuju svjetski poznate Esthemax maske.

  1. Basic – osnovni tretman koji uključuje piling i personaliziranu masku ovisno o tipu i stanju kože
  2. Detox – kombinacija Jet peel tehnologije (limfna drenaža) peeling i personalizirana maska ovisno o tipu i stanju kože
  3. Mature – uključuje kombinaciju The signature electrical treninga, peeling i personaliziranu masku ovisno o tipu i stanju kože.

„Cilj Face Workouta je pružanje vrhunske prirodne njege i posve drukčijeg pristupa njezi kože. Korištenjem prirodne kozmetike, zastupamo određen pristup životu, zdravlju i u konačnici, ljepoti. Prirodnom kozmetikom i neinvazivnim tretmanima gledamo na dugoročno i cjelokupno zadovoljstvo naših klijenata. Trudimo se biti u koraku sa beauty trendovima u svijetu, stoga smo sretni da i sada prvi predstavljamo ovu inovaciju“, izjavila je Josipa Kusić, vlasnica Face Workouta.

Esthemax je vrhunska kozmetika za njegu kože u skladu s trenutnim trendovima estetske ljepote u cijelom svijetu, koja je u rekordnom roku stekla brojne sljedbenike ovog inovativnog beauty rituala. Od kada je lansirana 1995. godine, razvila se u kompletnu liniju profesionalnih tretmana za svaki tip i stanje kože, a omiljen je među estetičarima i konzumentima u cijelom svijetu.

Esthemax svoj globalni uspjeh u profesionalnoj industriji ljepoti dosegao je razvojem hidrojelly asortimana, te danas brojne slavne osobe poput Kim Kardshian, Hailey Bieber, Sara Sampaio i Winnie Harlow i mnogih drugi promoviraju na svojim društvenim mrežama i ističu ih kao svoje saveznike ljepote.

Tako danas za hidrojelly asortiman, osim svoje profesionalne kvalitete zovu i najinstagrabilnijom maskom na društvenim mrežama.

To nisu samo nove maske s njegujućim sredstvima već Estemax nudi novu tehnologiju elektrolita. Uz specifične probleme s kožom, cijeli asortiman usmjeren je na hidrataciju i razinu vode u koži, što je obično temelj njege lica. Ove maske napravljene su u skladu s najvišim etičkim vrijednostima – nije testirana na životinjama, ekološka i biorazgradiva ambalaža te certificirani organski sastojci.

U asortimanu se nalaze: antioxidant goji, egyptian rose, resiliance caviar, australian sheep placenta, pure himalayan white tea, hyaluronic acid, phyto – nutrients blast, iluminating orange, cica complexion care, vampire plla infusion i plla.

Odvojite sat vremena u danu samo za sebe, izaberite personaliziranu uslugu skrojenu prema vašem tipu kože i izađite iz studija s osmijehom na licu.

Tagovi: