Khloe Kardashian zadala nevjerojatan udarac hejterima!

by | 30 kolovoza, 2015

page16

Khloe Kardashian pozirala je za Complex magazin i pokazala svoje seksi tijelo na kojem radi već neko vrijeme, a u intervjuu je i progovorila o svojoj obitelji, bivšima i željama. Khloe je otkrila kako obitelj prate TV kamere od 12 do 16 sati na dan, šest dana u tjednu i to 6-8 mjeseci u godini, a kada je toliko pažnje na tebi, teško je ostati normala.

Isto kaže i za svoju mlađu sestru Kylie Jenner za koju kaže da nije “normalna 17-godišnjakinja”. “Nju nećete čuti da ide na pidžama party ili ide na maturalnu. Kylie ima poslovne sastanke, kupila je prvu kuću i putuje privatnim avionom na sastanak s Karlom Lagerfeldom’, objašnjava Khloe koja je zaštitnički okrenuta prema svojoj obitelji i kaže da je prava lavica kada ih netko napada. Iako joj je bilo teško prihvatiti transformaciju Brucea u Caitlyn Jenner, sada ga potpuno podupire i cijeni njegovu tj. njezinu  hrabrost.

Progovorila je i o bivšem suprugu Lamaru Odomu s kojim se službeno rastala prošli tjedan. “Lamar je jedan od najboljih ljudi koje znam, zahvalna sam na svemu, čarolija među nama trajala je dugo… sada ništa ne požurujem. Kada dođe pravo vrijeme, dogodit će se” – rekla je.

Također, objavila je i svoju fotografiju prije i poslije obrade Photoshop i poručila hejterima kako je itekako zadovoljna sama sa sobom bez obzira što drugi o tome misle. “Slika slijeva je originalna snimka koju smo snimili taj dan, a ona na desno je Photoshopirana. Da, koža je glađa i sjene su maknute, no i dalje mislim da izgledam dobro i bez toga. Prihvaćam svoje mane” – zaključila je Khloe.

Izvor: Life Content
Foto: Instagram