Keira Knigtley u reklami za Coco Mademoiselle (FOTO & VIDEO)

by | 22 ožujka, 2011
Nova reklama za Chanelov parfem Coco Mademoiselle u kojoj zanosna glumica Keira Knightley na bež motoru juri ulicama Pariza konačno je objavljena u cjelosti. 
Nakon nekoliko mjeseci teasera i kratkih klipova koji su objavljeni nakon što je Keira projurila po Place de la Concorde u Parizu javnost je konačno dobila priliku da pogleda u cijelosti novi vizual promotivne kampanje za Coco Mademoiselle.
 
Ona je prepuna života, neodoljiva, slobodna, neukrotiva… Od prvih kadrova i dana koji započinje sa par kapi parfema ogrnuta bijelim plahtama, ona juri ulicama Pariza u elegantnom, uskom kombinezonu na jednako stylish motoru da bi zavela zgodnog fotografa tokom poziranja. Svo vrijeme u pozadini Joss Stone pjeva:
"This is a man’s world, this is a man’s world,
But it wouldn’t be nothing, nothing without a woman or a girl…"
Što je to što Keiru i ovu reklamu čini posebnom njen režiser Joe Wright (2005. godine režirao Ponos i predrasude sa Keirom u glavnoj ulozi) kaže:
“Ovo je priča o projektiranju seksualnosti i točki gledišta koja od muške postane ženska. A kada je riječ o Keiri, to je jednako situaciji kada vas pitaju zašto volite svoju suprugu pa je mlako reći da je to zbog njenog talenta, ljepote i ženske moći jer je to subjektivno. Na onom običnom, površnom nivou, ona prosto svakog dana postaje sve ljepša, a mi prosto imamo priliku da joj se divimo.”