Kćeri Baracka Obame na udaru javnosti zbog neprimjerenog odijevanja

by | 2 prosinca, 2014

Kćeri Baracka Obame, Sasha (13) i Malia (16) dobile su negativne kritike zbog svog izgleda i ponašanja na Dan zahvalnosti, kada su se s ocem pojavile na pomilovanju purice.

obama-kcerke-490x319

Sve je počelo kada je Elizabeth Lauten, šefica ureda za komunikacije kongresnika Stephena Finchera “prozvala” tinejdžerke putem Facebooka.

Drage Sasha i Maila, shvaćam da ste obje u tim groznim tinejdžerskim godinama, ali dio ste prve obitelji pa pokušajte pokazati malo stila. Ali, s druge strane, niti majka niti otac nemaju poštovanja prema svojim pozicijama niti prema čitavoj naciji, pa pretpostavljam da vam prilično nedostaje dobrih uzora“, napisala je Elizabeth na Facebooku.

Nakon toga obrušila se na njihovu garderobu: “Ponašajte se kao da vam nešto znači to što ste u Bijeloj kući. Odijevajte se kao da zaslužujete poštovanje, a ne mjesto u baru. I prestanite raditi grimase za vrijeme javnih događaja koji se prenose na televiziji“.

Ubrzo nakon objave Elizabeth je sve izbrisala, ali bijesni komentar se već proširio internetom. Mnogi su komentirali da tinejdžerice prevrću očima i da su generalno nezainteresirane, te tako sramote čak i oca, ali Lauten je otišla nekoliko koraka dalje.

Kad je vidjela što je izazvala, Elizabeth je uputila ispriku: “Osudila sam ove dvije mlade dame na način na koji ja nikad ne bih htjela da je mene netko osuđivao kao tinejdžericu. Jasno mi je koliko su moje riječi mogle nekoga povrijediti“.

Nakon toga izbrisala je i tu objavu i zaključala svoj profil na Facebooku.

Autor: Life Content
Foto: Twitter