Kate Winslet: Nisam uživala u uspjehu “Titanica”

by | 10 prosinca, 2015

Kate Winslet se već odavno naviknula na život slavne ličnosti s obzirom na to da ima jednog Oscara i nekoliko nominacija, ali kada se 1997. pojavio “Titanic”, pažnja i slava koje su joj posvećene sigurno nisu bili lagan teret za glumicu čija je karijera bila tek u usponu.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ona opisuje kako se osjećala tih dana kada je cijeli svijet filma pričao o uzbudljivoj vezi koju su na velikom platnu oživjeli ona i Leonardo DiCaprio.

Naravno, to je bio golemi događaj u mom životu. To je bila velika prijelomna točka, i moj se život zaista promijenio preko noći – kaže Kate Winslet.

Prije nego što se film pojavio, sjećam se da su mi ljudi govorili: “Kako ćeš s tim izaći na kraj? Kako ćeš uspjeti ne promijeniti se?”. Gotovo da sam zauzela obrambeni stav, i bila sam ljutita. “Pa naravno da se neću promijeniti, o čemu vi to govorite”. Ali to se dogodilo, preko noći. Sjećam se da sam jednog dana otišla bez problema kupiti novine i mlijeko, a već sljedećeg nisam mogla izaći iz kuće od paparazza. Bio je to veliki šok.

Iskreno, nisam bila u stanju uživati u uspjehu “Titanica”, jer su oko mene svi pomahnitali.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images