KATE MIDDLETON je u dirljivom pismu otkrila kako je to biti majka

by | 29 svibnja, 2018

Vojvotkinja se otvorila u dirljivom pismu koje je napisala zakladi koja se skrbi o nezbrinutoj djeci bez roditelja i djeci s teškoćama u razvoju. “Kao majci, najvažniji su mi trenuci koje provodim sa svojom djecom u bezbrižnoj igri. Takvi obiteljski trenuci su ono čemu težim i što najviše cijenim”, istaknula je Kate.

Kate je nedavno rodila svoje treće dijete, princa Louisa. Njezin brižan odnos prema djeci vidljiv je u svakom kraljevskom angažmanu u koji su uključeni i maleni nasljednici. Unatoč brojnim kraljevskim dužnostima, uvijek daje prioritet majčinskim obvezama i odgoju svoje troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa. U gotovo svim pojavljivanjima i Kate i William spomenu svoju djecu u izjavama.

Četverogodišnji George i trogodišnja Charlotte vrlo su zaigrana djeca. Mogli smo to i vidjeti na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Tako je djeveruša Charlotte bila raspoložena za fotografiranje i mahanje okupljenim masama. Preslatka princeza je u nekoliko navrata fotografirana i kako se belji okupljenim novinarima.

IZVOR: INDEX.HR