KATE HUDSON NAPOKON je otkrila pravu istinu o “vezi” s Bradom Pittom

by | 7 prosinca, 2017

Nakon višemjesečnih nagađanja kako je Brad Pitt napokon pronašao sreću u zagrljaju kolegice, Kate Hudson odlučila je javno progovoriti o njihovu odnosu. Već nekoliko mjeseci kruže glasine da su Kate Hudson i Brad Pitt u romantičnoj ljubavnoj vezi, a sada je slavna glumica napokon odlučila javno progovoriti o njihovu odnosu.

Gostujući u “Watch What Happens Live With Andy Cohen”, Kate Hudson otvoreno je govorila o glasinama da je upravo ona nova odabranica Brada Pitta, koji se navodno upravo uz nju “oporavio” nakon razvoda od Angeline Jolie.

“To je najluđa glasina ikada. Isprva je bilo baš super i bilo mi je fora. No tu nema stvarno nikakve istine. Da budem točnija – nisam ga vidjela sigurno četiri godine.”

O vezi svoje sestre i Brada Pitta početkom godine putem svog Instagrama oglasio se i Oliver Hudson, također glumac, objavivši naslovnicu časopisa “Star” koja tvrdi da je par itekako ozbiljan u svojoj ljubavnoj vezi te kako se Pitt već uselio u dom Kate Hudson.

“Ovi dani su pravi pakao. On je toliko neuredan, pije kartone piva, ostavlja otvorena vrata kada iznosi smeće i to sve kada je u MOJOJ kući! Već me zove “buraz” i napravio je jaz između mene i mog pravog brata Wyatta, koji zbog svega ne želi razgovarati sa mnom. Inzistira da ga moja djeca zovu ujak B, a moje najmlađe dijete izgubio je u Santa Monici i nismo ga mogli pronaći dva dana. Moja mama javno očijuka s njim i uokolo se šeće u minijaturnim satenskim spavaćicama.”

Komičnu objavu odmah su svi podijelili, a iz komentara ispod fotografije da se naslutiti koliko je njome oduševio sve svoje pratitelje.

https://www.instagram.com/p/BPgikoUAhdi/

IZVOR: TPORTAL.HR