Ovu ćemo udobnu modnu kombinaciju ove jeseni nositi stalno

by | 27 listopada, 2020

Kako vrijeme odmiče i dani postaju hladniji, fokus nam prelazi na jednostavnost. Bilo da je riječ o kozmetici ili modi, clean je jednostavno ono što ove godine obožavamo.

Bilo da smo drugačije posložili prioritete i manje misli ulažemo u sporedne stvari ili je jednostavno takav trend nastupio – nismo sigurni, ali sretni smo jer je dobitna kombinacija za ovu jesen hlače + topla vesta šireg kroja. Uz svega dva komada i sitne modne dodatke, ovaj look može izgledati chic i trendi, a potpuno u vašem stilu.

Udobnost bi vam trebala biti na prvom mjestu pa kod izbora pazite da vam traperice nisu preuske i da vam vesta ne uzrokuje iritacije na koži. Iako je nama najdraža kombinacija ispranih traperica visokog struka i dva broja većeg kardigana kojeg nosimo umjesto majice, opcija je doista mnogo. U nastavku donosimo pregled outfita domaćih i stranih influencerica, te naše prijedloge gdje kupiti idealne komade. Ovo je definitivno kombinacija na koju se možemo osloniti onih dana kad ne znamo što obući.

Instagram / Daria Paschilke

 

Instagram / Pamela Smoljanić

 

Instagram / Slakipalaki

 

Foto: Instagram