KAKO SU I ZAŠTO POZNATI HRVATI opljačkali muzej u Zagrebu!

by | 17 veljače, 2017

Suočeni sa 60 minuta sata koji odbrojava, zaključani u sobi s još nekoliko osoba, svi gosti koji su prisustvovali otvorenju novog game rooma pod nazivom “Museum robbery” shvatili su koliko je zapravo složeno rješavati zadatke i kako igra ponekad može biti nemilosrdna u kažnjavanju propusta. Bila je ovo zapravo odlična prilika da se javnosti i medijima predstavi The Museum Robbery, nova soba za igru, koja je otvorena u sklopu Escape Room Arene Zagreb, mjesta gdje je cilj bio kroz cijeli niz logički povezanih zagonetki, razbijanja kodova i traženja tragova doći do konačnog rješenja nimalo lakog zadatka.

Koliko je teško biti fokusiran i skoncentriran na svaki novi izazov uvjerili su se Ante Vrban, Antonija Stupar Jurkin, Davor Bienenfeld sa suprugom Anom Lenom, Matej Đorđević i supruga Đurđica, Jan i Helena Štedul, Robert Kurbaša, Pamela Ramljak sa suprugom Mladenom, Max Hozić i mnogi predstavnici medija koji nisu propustili ovu jedinstvenu priliku da se i sami okušaju u Escape Room izazovima. Iako je gotovo svima ovo bio prvi susret s ovakvom vrstom zabave, pokazali su zavidno umijeće rješavanja i najzahtjevnijih zadataka, potvrđujući da unatoč svakodnevnim životnim obvezama još uvijek uživaju u dobrim i kreativnim igrama, koje ih vraćaju u nezaboravne čari djetinjstva.

Uz puno smijeha, dobre zabave, sve sobe su dobile svoja rješenja, a uz malo muke, poneku psovku i logičkog zaključivanja u večeri punoj novih saznanja nije bilo poraženih. Ne krijući zadovoljstvom viđenim, mnogi su potvrdili da je Escape Room Arena mjesto na kojem se zaboravljaju stres i životne brige, a ulaskom u sobu zapravo stvara jedan novi svijet koji pruža zadovoljstvo i mogućnost odličnog provoda s dragim ljudima. I upravo su ta povezanost i dobra atmosfera obilježili prvi rođendan Escape Room Arene, potvrđujući da uz dobru ekipu i malo dobre volje ne postoje nerješive zagonetke.

FOTO: Edin Tuzlak/Klinka PR