Jednostavni načini kako stilizirati kratki baloner ovog proljeća

Hit komad

by | 28 ožujka, 2024
kratki baloner trend proljeće 2024

Kroz godine, viđali smo raznolike interpretacije balonera, od klasičnih do modernih varijanti s različitim krojevima i materijalima, a ovaj put u fokusu je kratki baloner!

Međutim, kratki baloneri postali su izuzetno zanimljivi i privlačni, a upravo je proljeće vrijeme kad ih možete nositi na razne načine. Upravo u njihovoj svestranosti je sva čar jer to omogućuje da ih nosite u različitim prilikama – od casual svakodnevnih outfita do elegantnih večernjih izlazaka.

Stiliziranje kratkog balonera može biti izuzetno zabavno i kreativno ako ga prilagodite sebi. Možete ga nositi na više načina – primjerice, kombiniranje kratkog balonera s casualom T-shirtom i trapericama daje opušten i casual izgled, a uvijek ga možete iskombinirati i na formalnije lookove.

Isto tako, super izgleda ako ga nosite i preko haljina ili suknji da biste postigli slojeviti izgled koji je istovremeno i moderan i funkcionalan.

High street brendovi već su predstavili svoje komade u ponudi, ali ipak ostaje potražiti inspiraciju kako kratki baloner kombinirati u styling. Tu uskačemo mi i donosimo ideje što i kako, ali na kraju svega ne zaboravite svoj outfit prilagoditi vlastitom stilu i osobnosti.

Kratki baloner: top modni komad za proljeće 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOANA VAZ (@joanavaz_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IREM (@irem.zyn)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ISABELLA STOVEY (@bellastovey)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IREM (@irem.zyn)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Olivia Cross (@aliceoliviac)

Pročitajte: Traper suknje opet su u fokusu ovog proljeća – kako ih stilizirati? 

Foto: Instagram, @rachelclareholland