Kako J.Lo s godinama izgleda sve bolje? Odgovor je u ovim trikovima!

by | 12 ožujka, 2016

Nema žene koja nije u jednom trenutku pozavidjela Jennifer Lopez na njezinoj bezvremenskoj ljepoti i sposobnosti da s godinama izgleda sve bolje i bolje. Na našu sreću, postoji čovjek koji zna sve tajne ljepote ove superzvijezde – njegovo ime je Harold Lancer, po zanimanju je kozmetičar i u nastavku teksta otkriva recept za izgled poput onoga J.Lo.

Jennifer Lopez for Kohl's

Umivanje i krema

Ključ izgleda lica Jennifer Lopez je u nanošenju kreme za lice minutu nakon umivanja. Naime, upravo je toliko potrebno da voda ostane na koži – nakon toga isparava i koža gubi vlagu.

Ostale tajne ljepote Jennifer Lopez pročitajte na sljedećim stranicama…

2016 Winter TCA Tour - Day 11

Ne stišćite zube

Ako nesvjesno stišćete zube i vilicu, možete okrhnuti zubnu caklinu, a zajamčena vam je i pojava bora u kutovima usana.

3

Izbjegavajte blazinice

Puder i bazu najbolje je na lice nanijeti prstima, a ako vam je to nezamislivo, bolje je da koristite spužvicu. Naime, vata na sebi nakuplja nečistoću te si tako ne radite uslugu.

4

Koristite primer

Primer vam treba postati obavezan proizvod koji ćete nanositi prije pudera. On će smanjiti mogućnost pojave akni i zaštititi pore ako imate masnu kožu.

2016 Winter TCA Tour - Day 9

Umijte lice šamponom

… i to onim protiv peruti! Naravno, ovom neobičnom rješenju trebate pribjeći samo ako vam se na licu pojavi iznenadna iritacija, a vi pri ruci nemate odgovarajući preparat za čišćenje lica.

7

Brijanje na suho

Iako većina nas noge brije pod tušem, kozmetičar J.Lo tvrdi da je mogućnost za iritaciju manja ako to radimo na suho. Nakon toga, obavezno je nanošenje losiona za tijelo.

6

Soda bikarbona umjesto šampona

Ako pri ruci nemate preparate za stiliziranje kose, dobar rezultat ostvarit ćete i dodavanjem žlice sode bikarbone u svoj šampon koji inače koristite. Ona će vašoj kosi podariti volumen.

"JENNIFER LOPEZ: ALL I HAVE" After Party And Grand Opening Of Mr. Chow In Las Vegas

Kokosovo ulje za sve

Toliko puta je već rečeno, ali vrijedi ponoviti – kokosovo ulje odlično je kao njega za tijelo, pruža idealne rezultate kada se koristi kao maska za lice i izvrsno njeguje kosu.

9

Tuširanje mlakom vodom

Iako vam ništa ne odgovara više od tuširanja vrućom vodom, potrudite se da ona ipak bude više mlaka. Možda vam u početku neće odgovarati ova promjena, ali ubrzo ćete primijetiti da vam je koža manje suha.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images, Splash News, Instagram