KAKAV ŠOK! Nitko ne može vjerovati tko je novi izabranik Angeline Jolie

by | 13 siječnja, 2018

Glumica je upoznala PraCha Lyja preko poznanika, a redatelju se jako sviđa Angelinina strast prema istini o strahotama u kambodžanskom genocidu. Jolie je rekla kako joj je teško nakon prekida s Pittom.

Oskarovka Angelina Jolie (42) se u posljednje vrijeme prisno druži s kambodžanskim redateljem i pjesnikom PraCh Lyjem (38). Par se upoznao prošle godine preko poznanika Loung Unga, aktivista za ljudska prava i autora knjige prema kojoj je glumica režirala film “Prvo su ubili mog oca”.

“Angie će trebati još dugo vremena da se oporavi nakon raspada braka s Bradom Pittom”, rekao je izvor blizak glumici.

Jolie i PraCh Ly sreli su se nekoliko puta na druženjima filmaša, a redatelju se jako sviđa Angelinina strast da filmom prikaže svijetu istinu o kambodžanskom genocidu iz 1970-ih. Njihovi prijatelji tvrde da ta romansa traje neko vrijeme, dok drugi opovrgavaju.

“Angelina poštuje njegov rad i samo joj je prijatelj. Nije spremna za vezu te se želi fokusirati na svoju djecu i njihove potrebe”,  objasnili su.

“Nadam se da ovo neće dovesti do mržnje i upaliti ‘stari plamen’. Želim da stanovnici ove zemlje budu ponosni kada vide film jer su preživjeli nezamislive strahote”, Jolie je objasnila koliko joj je znači drama ‘Prvo su ubili mog oca’.

Glumica je iznenadila javnost došavši na Zlatne globuse samo sa sinom Paxom (14). Tijekom dodjele nagrada ignorirala je kolegicu Jennifer Aniston (48) s kojom je ‘povezuje’ bivši suprug Brad Pitt (54). Jolie je nedavno otkrila u intervjuu američkom časopisu da joj nije lako, ali da se nekako nosi s problemima nakon razvoda od Brada.

“Često imam padove i uspone. No mislim da sam malo ojačala”, ispričala je glumica i dodala kako kao majka ima brojne odgovornosti prema svojoj djeci. Istaknula je da Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (11)  te blizanci Knox i Vivienne (9) prolaze kroz godine u kojima se oblikuju kao osobe i da su joj uvijek na prvome mjestu.

IZVOR: 24SATA.HR