Kakav je vaš idealan jeans?

by | 24 veljače, 2011

U baš dobrim farmericama osjećate se vitkije, ljepše… nećemo pretjerati ako kažemo čak i – sretnije! Zato, ne žalite vrijeme koje ćete provesti u potrazi za idealnim modelom. A da ipak ne biste morali isprobati baš svake traperice u trgovini, pripremili smo za vas ovaj jeans-vodič…

…Ako ste visoki
Imate sreće! Vama svaki kroj dobro stoji: sa visokim ili niskim strukom, kraćim ili dužim nogavicama… jedino, ukoliko imate koji kilogram viška, izbjegavajte skinny modele.

… Ako imate “višak” na struku
Lijepo će vam pristajati traperice s visokim strukom, a možete nositi i model niskog struka, pod uvjetom da odjenete  košulju a-kroja.

… Ako ste širi u bokovima
Širina nogavica veoma je važna: najbolje će vam pristajati ravne ili one koje se umjereno šire. U obzir dolaze i skinny farmerice, ali s dugačkim džemperom.

… Ako imate duži torzo
Da bi vaše noge izgledale duže, upotrijebite dvije čarobne rijeci: boot cut. U pitanju je model traperica koje su gore uske, a nogavice se blago šire.

…Ako ste “plus size”
Potražite jednostavan, tamniji model, koji prati liniju tijela (ni preširok ni preuzak). To su ujedno i najudobnije hlače.

Tagovi: