KAJE SE! Miley Cyrus žali zbog spota u kojem se gola njiše na kugli

by | 20 svibnja, 2017

Slikovni rezultat za miley cyrus wrecking ball gif

Pjevačica Miley Cyrus (24) otkrila je da mrzi svoj spot za pjesmu “Wrecking Ball” jednako kao i svi.

“Trebala sam razmisliti koliko dugo će me taj spot pratiti. Uvijek ću biti gola cura na kugli, to se ne može poništiti”, rekla je Miley. Spot je snimila 2013. godine i bio je jedan od najkontroverznijih spotova godine. U njemu se Miley njiše na kugli za razbijanje, prvo u donjem rublju boje kože, a onda i potpuno gola. Također postoji scena u kojoj zavodljivo liže čekić.

Pjesma je svejedno bila hit i provela je tri tjedna na broju 1 top-singlova u SAD-u, a muzej voštanih figura Madame Tussauds u Las Vegasu izradio je njezinu figuru upravo iz tog spota – kako sjedi na kugli za razbijanje.

Miley je u to vrijeme bila u buntovničkoj fazi i na koncerte je dolazila u čudnim kostimima te je palila džoint za džointom. Nedavno se ipak malo smirila i ponovno je u vezi s bivšim zaručnikom Liamom Hemsworthom (27).

Snimila je novi album zbog kojeg nije pušila marihuanu niti pila alkohol mjesec dana. Promijenila je imidž i sad je ponovno u romantičnim haljinama, a i pjesma “Malibu”, prvi singl s novog albuma, puno je smirenija nego one s prijašnja dva albuma.