KAD SI PREDSJEDNIK, MOŽEŠ SVE! Obame će prvi vidjeti nove epizode šeste sezone “Game of Thrones”

by | 16 travnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

 

Producenti serije David Benioff i Dan Weiss potvrdili su glasine da je Barack Obama želio i dobio epizode nove šeste sezone HBO serije.

“Gospodine predsjedniče, sudbina Jona Snowa uskoro će biti razriješenja u dvorani za projekcije.” Ovako nekako to izgleda kad predsjednik SAD-a, Barack Obama, poželi pogledati nove epizode šeste sezone “Game of Thrones”.

“Bio je to jako čudan trenutak”, priznao je producent Weiss, međutim, udovoljili su mu.

“On je lider slobodnog svijeta. Kad netko takav kaže: ‘Želim epizode unaprijed’, što ćete napraviti?”

Obama je tako jedina osoba izvan HBO-a koja je dobila kopije novih epizoda, čija se radnja događa unaprijed u odnosu na knjige Georgea R. R. Martina.

Prošlog mjeseca glumac iz serije, Liam Cunningham, rekao je za “Vulture” da će Obama dobiti epizode unaprijed.

Obama je prije izjavljivao da je “Game Of Thrones” njegova omiljena serija i javno je izrazio brigu za gospodara Noćne straže. Režiser David Nutter rekao je za EW: “Prije tri tjedna bio sam u društvu predsjednika SAD-a, kad mi se on obratio i stavio ruku na rame: ‘Niste ubili Jona Snowa, zar ne?'”. Nutter je na to odgovorio: “Jon Snow je mrtviji od mrtvih.”

Ovakvu privilegiju vjerojatno neće dobiti Donald Trump ako pobijedi na izborima za predsjednika. Svojedobno je glumac Peter Dinlage, koji glumi Tyriona, u intervjuu za “New York Times” izjavio: “Weiss (producent) kaže da ga Trump podsjeća na Hodora, diva koji na svako pitanje odgovara jednom riječju – svojim imenom.” Za nas smrtnike nova sezona počinje 24. travnja.