Jutarnji ritual Lauren Conrad

by | 13 ožujka, 2015

Sve mi volimo da nam je lice lijepo, svježe i zrači zdravljem. Zbog toga ga njegujemo raznim kremama, pilinzima, masažama ili kozmetičkim tretmanima. Međutim, postoji nešto puno lakše i jeftinije.

to do list

Lauren Conrad, beauty guru iz Amerike, preporučuje da dan započnemo tako što ćemo potopiti lice u hladnu vodu s kockicama leda.

Sve što vam je potrebno jest posuda hladne vode u koju ćete dodati kockice leda. Kada ovo pripremite, potopite lice na oko 30 sekundi. Ako vam ne odgovara hladnoća, ovaj tretman možete napraviti iz tri puta po 10 sekundi.

Pogledajte za što je sve dobar ovaj jutarnji ritual.

Zatezanje kože

Ovaj tretman je idealan za dame koje imaju problem s proširenim porama. Osim toga što će hladna voda skupiti pore, učinit će vašu kožu glatkom.

Smanjuje crvenilo

Ako vam se iz nekog razloga pojavi crvenilo na koži lica, tretman ledenom vodom će ga umiriti.

Licu daje svjež izgled

Kako bi se ujutro što brže razbudile, obično se umivamo hladnom ili mlakom vodom. Zbog toga vam ovaj tretman neće biti naporan. Samo dodajte par kockica leda i razbudit ćete se još brže, a vaše lice će izgledati predivno i svježe!

Smanjuje bore

Tretman ledenom vodom je odličan saveznik u borbi protiv bora. Obično se o borama počnemo brinuti tek kada se prve pojave. Tada, umjesto da kupujete skupe kreme, pokušajte problem riješiti ovim malim trikom koji ništa ne stoji.

Izvor: Life Content