JUSTIN I JENNIFER žive pravu ljubav, a šuška se da ih Brad poprilično ljubomorno gleda

by | 2 kolovoza, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Jennifer Aniston (48) i Justin Theroux (45) vezu su započeli u svibnju 2011., a zaručili su se godinu kasnije u kolovozu iako se baš te 2012. pisalo da su prekinuli jer se glumac nije mogao nositi s pritiskom javnosti oko razvoja njihove veze. No sve te glasine pokazale su se neistinitima jer se par vjenčao u tajnosti u kolovozu 2015. godine.

Njihova ljubav tako je opstala unatoč svim iskušenjima koja Hollywood nudi, a medijima su opet postali zabavni, konkretno Jennifer, nakon što je prošle godine Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod od Brada Pitta, bivšeg supruga i velike Jenniferine ljubavi.

No ni činjenica da Brad više nije u braku nije poljuljala odnos Justina i Jennifer, a ako je suditi prema zadnjim fotografijama, Theroux svoju suprugu ne ispušta iz ruku. Paparazzi su ih snimili tijekom izlaska na večeru u New Yorku gdje se nisu odvajali jedno od drugoga.

Svaki trenutak provode zajedno i zabavljaju se s prijateljima. Justin je jednom prilikom izjavio da mu ponekad zna biti naporno živjeti pod konstantnom opsadom medija, no i da mu zbog ljubavi prema Jennifer nije teško podnositi sve što dolazi u paketu s njom.

“Usredotočen sam na bitno u cijeloj priči, a to je  da sam u vezi s osobom koju volim”, zaključio je tada.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR