Jesenska kolekcija nakita koji zrači minimalizmom i profinjenošću

by | 8 studenoga, 2022
juno nakit

Kakva nas jesen očekuje kad je u pitanju nakit najbolje nam je dočarala uvijek kreativna Anita Dujić Broadfoot. Njezin nakit Juno svake nas sezone oduševi inovativnim minimalističkim dizajnom koji uvijek pomalo stilski zaviri u vintage smjerove, što se do sada pokazao kao pun pogodak kod vjernih Juno obožavatelja.

Vintage dizajn definitivno je hit ove sezone, a srebro, zlato, rubini, garnet i svila materijali su s kojima Juno ulazi u hladnije dane.

“Komadi nakita savršen su način izražavanja. Nošenje pravog nakita može podići vaš izgled na potpuno novu razinu, bilo da se radi o ekstravagantnom prstenu, jednostavnoj ogrlici i narukvici ili suptilnim naušnicama s detaljima”, objasnila nam je Anita.

Ove jeseni i zime nosi se nakit u slojevima, kao i setovi. Juno žena voli se igrati modom i modnim dodacima te se ne boji dozvoljenih i nedozvoljenih kombinacija. “U toj igri mode ne postoje pravila ni ograničenja, sve je dozvoljeno dokle god je dobro izbalansirano”, dodaje sama dizajnerica.

Novom Juno kolekcijom Anita odlazi i korak dalje te se pridružuje svjetskim trendovima u stvaranju transformativnog nakita.

Kombinirajući nekoliko stilova u jedan komad, ovaj nakit prilagođava se kako bi odgovarao životu ili raspoloženju žene koja ga nosi.

Današnje žene očekuju više od svog nakita osim lijepog dizajna. Žele da odražava njihovu individualnost, ima ugrađenu svestranost i bude spreman odigrati ulogu kreatora izgleda u bilo kojem trenutku. Upravo zato kupci su skloniji kupovini nakita koji stvara više izgleda uz samo nekoliko brzih pokreta.

“Juno je majstor prilagodbe i uz nekoliko malih izmjena vaš dnevni look vrlo lako možete transformirati u večernji. Slaganjem nekoliko prstena u set ili dodavanjem dodatne narukvice i ogrlice, vaš izgled poprima totalno nove dimenzije”, pojasnila nam je Anita Dujić Broadfoot.

juno nakit
juno nakit
juno nakit
juno nakit
Foto: Rajna Raguž
Make-up i frizura: Ivica Palinić
Styling: Anita Dujić Broadfoot

Izvor i foto: PR