Julianne Moore: Gladovala sam da bih odjenula haljinu

by | 31 siječnja, 2013

Julianne Moore podvrgnula se kontroverznoj dijeti tijekom koje se samo piju sokovi, jer nije mogla odjenuti haljinu koju je kupila za dodjelu nagrade “Zlatni globus”.

Julianne Moore je već prije naručila haljinu za ovu priliku jer je nominirana povodom svoje uloge u političkom TV-filmu “Promjena igre”. Bila je u panici kada je nakon Božića shvatila da možda neće uspjeti stati u nju, te je odlučila živjeti samo na sokovima.

Moore je uspjela smršavjeti za manje od dva tjedna, za dodjelu nagrada koja je bila 13. siječnja.
“Nije fer, “Zlatni Globus” pada 13. siječnja, baš nakon božićnih praznika. Realno, prestaneš se prejedati i previše piti tek prvog siječnja, i ja nisam bila izuzetak. Probala sam ovu dijetu sa sokovima jer sam zaista bila očajna”, rekla je Moore za “Sunday Times” magazin.

Njezin težak trud se isplatio, prošetala je crvenim tepihom, u crno-bijeloj toaleti Toma Forda prije nego što je osvojila nagradu za najbolju glumicu za TV-film.

Ovu kontroverznu tekuću dijetu već prije su koristile Beyoncé i Demi Moore. Obje su uspjele preživjeti samo na koktelu napravljenom od javorovog sirupa, vode s limunom i ljute paprike.

Izvor: blic.rs