Jessica Simpson pohvalila se zavidnom figurom nakon drugog poroda

by | 12 studenoga, 2013

Nakon rođenja prvog djeteta, kćerkice Maxwell Drew u svibnju 2012. godine, pjevačica i glumica Jessica Simpson vodila je žestoku bitku s kilogramima. Ali, nakon što je prije četiri mjeseca rodila sina Acea Knutea, Jessica se na Twitteru pohvalila novom, znatno mršavijom linijom.

S osmijehom na licu, ponosno je pozirala u bijeloj košulji i trapericama tijekom snimanja kampanje za kompaniju koja pomaže u mršavljenju – Weight Watchers, od koje je dobila 4 milijuna dolara kako bi bila njihovo zaštitno lice.

“Ne mogu se prestati smijati na setu za svoju novu Weight Watchers kampanju”, napisala je ispod fotografije.

Pjevačica ne krije da joj je bilo puno lakše skinuti kilograme nakon rođenja drugog djeteta, koje je rodila 30. lipnja carskim rezom. U prvoj trudnoći imala je čak 95 kilograma.

“S Maxwell sam dobila puno više kilograma. Više nego što sam i mislila da hoću. Kada sam stala na vagu i vidjela koliko kilograma imam, to je bilo stvarno zastrašujuće”, rekla je Jessica, koja je potražila pomoć od tvrtke Weight Watchers, ali zbog dobrobiti svoje kćeri nije željela biti previše opsjednuta težinom.

Jessica sa zaručnikom Ericom Johnsonom trenutno planira vjenčanje. Par se nedavno vratio s otoka Capri, na kojem su razgledali neke od potencijalnih lokacija, a trenutno se dvoume između Havaja i Italije kao lokacija za svadbeno veselje.

Autor: Life Content
Foto: Twitter/Jessica Simpson