Jessica Alba promijenila boju kose u jednu od najpopularnijih ove sezone

Hit boja za proljeće

by | 9 veljače, 2022
hit plava boja kose 2022

Jeste li ikad čuli za termin “expensive blonde”?

Ako niste, vrijeme je da se upoznate s njim jer je riječ o jednom od najvećih trendova ove sezone kada je boja kose u pitanju. Znamo, trendova je pregršt, no ima ih točno onoliko koliko i ljudskih želja i potreba, da ne hodamo svi jednaki. Ovaj je trend zapravo izvedenica termina “expensive brunette” koji se pojavio u jesen prošle godine i riječ je o detaljima na kosi, dodavanju nekoliko dubljih tonova kako biste postigli višedimenzionalni look. Znači nekoliko toplijih i hladnijih nijansa boje koja će, posebno na suncu, izgledati prirodno i kao da ste zimu proveli na plaži obasjani suncem.

Upravo to je i poanta expensive blonde” looka u kojem se dodaje nekoliko različitih nijansi plave u kosu i stvara se nježni kontrast svjetlijih i tamnijih boja, no u toplijim nijansama koje će dodatno omekšati vaše lice.

Jessica Alba s novom frizurom najbolji je primjer ovog trenda – iz brinete koju je njegovala duže vrijeme, ponovno je postala plavuša i to baš u nekoliko nijansi toplih i hladnih boja. Također, i Gigi Hadid, koja je nedavno promijenila boju kose u smeđu i vratila se na plavu u manje od mjesec dana, ali nešto hladniju, platinastu koja joj, priznajemo, pristaje savršeno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Alba (@jessicaalba)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elizabeth Sulcer (@elizabethsulcer)

Foto:  Amy Sussman / Staff via Getty Images