Jesenska kolekcija hrvatske dizajnerice koja će vas oboriti s nogu!

by | 26 kolovoza, 2015

Dizajnerica Sara Lončarić odlučila je nakon predstavljanja svog brenda Blackpearl snimiti kampanju za kolekciju jesen/zima. Fotografsko oko Gorana Čižmešije, stilizam Ivane Pavić i visažističko umijeće Kristine Atletić prikazali su njezinu hvaljenu retro-urbanu kolekciju sa stilskim utjecajem ’70-ih na pomalo buntovan način kroz fotografije zamrznute u pokretu ili emociji.

Lucija Raić iz agencije Talia model i Ivana Findrik iz Midikenna svojim poziranjem demonstrirale su srž Blackpearl brenda; elegancija, tajnovitost, nosivost, sloboda kretanja i mogućnost kombiniranja s već postojećim komadima u ormaru svake urbane žene.

Najfinije talijanske vunene i svilene tkanine upotpunjene su kontrastnim prošivima, ukrasnim trakama i raskošnim krznom, a pomalo monarhistički dojam kolekciji daju i veliki metalni gumbi. Kako na modnoj reviji, tako i u kampanji, konačni dojam zaokružili su šeširi Kobali i cipele Shoebox, a arhitekturalno moćna ulična lokacija snimanja ide u prilog ovoj Sarinoj kolekciji.