Jennifer Lopez: Zbog djece više ne smijem donositi ishitrene odluke

by | 20 siječnja, 2013

Jennifer Lopez ima puno toga: neodoljivu karizmu, Pucci haljine, brdo cipela s potpisom Louboutin i bogatstvo koje se procjenjuje na 250 milijuna dolara. Ipak, dosta toga joj nedostaje. Jennifer je 43-godišnja samohrana majka, koja pokušava učiti iz svojih pogrešaka.

“Više nisam mlada djevojka koja može činiti pogreške i ne mariti zbog toga”, priča ova latino diva, koja je već gotovo godinu dana u vezi sa 25-godišnjim Casperom Smartom, s kojim živi pod istim krovom, a kojeg je zavoljela ubrzo nakon razvoda od Marca Anthonyja.

Iako koreograf, kojeg J.Lo zove krsnim imenom – Bo – jako usrećuje ovu zvijezdu, ona ističe da nakon trećeg razvoda, ovog puta od oca njezinih četverogodišnjih blizanaca – Maxa i Eme, ne želi ništa požurivati.

“Sada odlučujem za troje. Ja sam mama medvjed”, kaže kroz smijeh i dodaje: “Želim se pobrinuti da sve bude kako treba. U prošlosti sam donosila nagle odluke i ne želim da mi se to ponavlja. Vrlo nagle!”

Ipak, ova žena ne boji se velikih promjena. Prošle godine odbila je multimilijunsku ponudu za mjesto suca u showu „Američki idol“. Sada se, nakon velike turneje, želi posvetiti nečem drugom – obnovi svoje filmske karijere. Dobila je ulogu u filmu “Parker”, u kojem uz nju glumi Jason Statham, a za ovu ulogu kaže da je nalik onoj koju je imala 1998. u filmu “Out of sight”.

“Jennifer je odbila vrlo unosnu ponudu, odbila je puno novaca koje su joj nudili za emisiju „Američki idol“. Rekla je: “Znate – sada se želim baviti glumom”. Jennifer se poistovjetila s ovom ulogom, jer tumači lik žene koja pokušava krenuti ispočetka nakon razvoda – kaže redatelj ovog filma Taylor Hackford.

“U ovoj fazi svog života, smatram da sam doživjela dovoljno da mogu raditi sjajne stvari. Do sada sam već osjetila i iskusila sve”, rekla je Jennifer Lopez za magazin “People”.

Izvor: Life Content
Foto: Vogue