JENNIFER LAWRENCE PRVA JE GLUMICA na svijetu odabrana da dva puta krasi rujansku naslovnicu časopisa VOGUE!

by | 9 kolovoza, 2017

Gotovo je sredina kolovoza, što znači da rujansko izdanje “modne biblije” samo što nije došlo na kioske diljem svijeta. S obzirom na to da je to izdanje najvažnije izdanje na svijetu, biti na coveru itekako je prestižna stvar za sve svjetske zvijezde.

Drugi put u samo četiri godine na naslovnici američkog “Voguea” nalazi se Jennifer Lawrence, a ovog puta, “Vogue” ima čak četiri naslovnice.

Prvu naslovnicu naslikao je John Currin. Doslovno naslikao jer se radi o portretu i to je ujedno i prva naslikana rujanska naslovnica u povijesti časopisa “Vogue”. Na naslovnici Jennifer drži MIU MIU torbu.

Drugu naslovnicu fotografirala je Annie Leibovitz u njujorškoj luci s Kipom slobode u pozadini. U fokusu ove naslovnice nalazi se prekrasna Ralph Lauren crvena haljina.

Treću, a pritom i jedinu crno-bijelu naslovnicu potpisuje poznati fotograf Bruce Weber, a Jennifer na njoj nosi Dior košulju.

Četvrtu naslovnicu na kojoj Jennifer nosi zlatnu Versace haljinu potpisuje poznati dvojac Inez and Vinoodh.

Vidjeti Jennifer na naslovnici rujanskog izdanja možda i nije takvo iznenađenje jer su šuškanja o tome bila aktualna već u lipnju.

Osim toga, Jennifer Lawrence je prvi put osvojila rujansko izdanje 2013. godine

S obzirom na to, neki fanovi bili su oduševljeni, dok neki nisu baš pokazivali pretjerano oduševljenje “Vogueovim” izborom za rujan 2017.