Jennifer Lawrence proglašena najutjecajnijom osobom u svijetu zabave u 2013. godini!

by | 26 prosinca, 2013

Urednici svjetskih medija proglasili su lijepu glumicu najutjecajnijom osobom godine u svijetu zabave koja je za samo jedan glas prestigla Miley Cyrus.

U glasanju je sudjelovalo 70 urednika i direktora medija iz Amerike, svi su imali zadatak odgovoriti na pitanje koga smatraju najutjecajnijom osobom u zabavi i kulturi u 2013. godini.

Jennifer Lawrence osvojila je 15 glasova, dok je Miley odmah iza nje s 14 glasova. Zanimljivo je da se na trećem mjestu ne nalazi osoba, već web stranica Netflix, koja je namijenjena legalnom gledanju video sadržaja preko interneta.

Za Jennifer je ovo bez sumnje vrlo uspješna godina. Počela je osvajanjem Oscara za najbolju glumicu u filmu “Silver Linings Playbook”, dobila je odlične kritike za ulogu u seriji “The Hunger Games”, kao i za epizodno pojavljivanje u “American Hustle”.

Za Lawrence kažu da se ističe među brojnim mladim zvijezdama zbog toga što je vrlo inteligentna, zabavna i dobro govori na javnim nastupima i intervjuima. Ona sama nije željela komentirati ovaj izbor, ali je zato novinar Christy Ryan imao samo riječi hvale za glumicu.

“Osvježavajuće je vidjeti mladu ženu koja ne trati svoj talent i uspjeh podliježući izazovima kao što većina radi u Hollywoodu, ali i koja aktivno govori o besmislenom ponašanju svojih vršnjaka”, napisao je.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Sipa