JEDNOSTAVNI RECEPT za pripremu šampona za povećanje volumena kose

by | 25 kolovoza, 2017

Šampon i so

Šampon koji otklanja sve nečistoće s kože glave, daje volumen kosi, potiče cirkulaciju i njeguje dlaku od korijena do vrhova – sve to dobivate ako u obični šampon dodate malo morske soli. Ovo je doslovno spas za najveći problem mnogih žena, pretjeranog mašćenja kose i nedostatka volumena.
Većina žena će se složiti da im kosa izgleda najbolje dok su na moru. Kosa je bujna i ne masti se tako često, a sve to zahvaljujući morskoj soli. Ali, zašto biste čekali da odete na more kako biste imali savršenu kosu kada u svakoj bolje opremljenoj trgovini možete kupiti krupnu morsku sol koja čini čuda za kosu!

Sol možete pomiješati s vodom i malo parfema i koristiti kao sprej za teksturu (ako imate valovitu kosu) ili je dodati u šampon kako biste dobili volumen i škriputavi osjećaj potpuno čiste kose.

Iako već postoje pripremljeni proizvodi za oblikovanje kose na bazi soli, ne morate trošiti na skupe šampone i sprejeve za oblikovanje kose kako biste postigli isti rezultat. Dovoljno je da pomiješate malo krupne morske soli, limunov sok i vaš omiljeni šampon i time perete kosu nekoliko puta tjedno. Rezultati će vas oduševiti!