JEDNA OD NAJVEĆIH AMERIČKIH TV ZVIJEZDA priznala da joj je život puno lakši otkako je postala biseksualka!

by | 13 listopada, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Baš kao što je njezin lik Dr. Torres u seriji „Grey’s Anatomy“ s vremenom postala biseksualka, tako je i glumica Sara Ramirez sad objavila važne vijesti.

Ona je početkom tjedna održala govor na summitu „40 To None“ koji je u Los Angelesu organizirala udruga „True Colors“.

„Toliko mladih danas žive kao beskućnici, nalazeći se na brojnim raskrižjima, bez obzira je li riječ o njihovom rodnom identitetu, rodnom izražavanju, rasi, klasi, seksualnoj orijentaciji, religiji ili državljanstvu“, izjavila je Sara.

„Zbog toga što to isto postoji i u mom životu – žena sam, višerasnog podrijetla, queer, biseksualka, Amerikanka meksičko-irskog podrijetla, imigrantica, odrasla sam u obitelji koja je duboko ukorijenjena u katolicizmu i s irske i s meksičke strane – zbog toga sam zainteresirana za projekte koji omogućavaju mladima da podignu svoj glas i da se čuju, da im pomognemo ostvariti njihove složene narative i da im poslužimo kao primjer“, tvrdi glumica u svom govoru.

Serija „Grey’s Anatomy“ nedavno je ušla u novu sezonu, ali prvu bez Sare, s obzirom na to da se ona odlučila posvetiti drugim aspektima karijere i izaći iz serije.

IZVOR: MTV.COM.HR