Jedan od najboljih francuskih Chefova glavni kuhar kuće Moet Chandon, stiže u Zagreb

by | 16 studenoga, 2014

U prosincu u Zagreb stiže Pascal Tingaud, glavni Chef prestižne šampanjske kuće Möet & Chandon, koji će zajedno s Prvom damom esplanadine kuhinje, šeficom Anom Grgić u restoranu Zinfandel’s hotela Esplanade Zagreb pripremati vrhunsku božićnu gala večeru.

Pascal Tingaud, glavni kuhar za Moet & Chandon

Bit će to jedinstvena prilika za Zagrepčane i njihove goste da kušaju najfinije delicije koje se izvrsno sljubljuju s najpoznatijim šampanjcem na svijetu.

Raskošna gozba ukusnih delicija održat će se 11. prosinca u otmjenom restoranu Zinfandel’s, a na pomno osmišljenom jelovniku bit će školjke sv. Jakova, kavijar, zatim sardinijska fragola i hlap, srnetina s confitom od patlidžana i mousselinom od celera, te za desert karamelizirani ananas i sorbet od limete.

Svaki slijed pratit će odgovarajući Moët & Chandon šampanjci.