JAY-Z OTKRIVA da Beyoncé zna kako on nije najgori čovjek na svijetu zbog toga što ju je prevario

by | 16 travnja, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

“Radili smo naporno na tome i išli na terapiju. Volimo jedno drugo pa smo se potrudili da to naš odnos funkcionira”, rekao je reper Jay-Z (48). Glazbenik je gostovao u emisiji Davida Lettermana (70) u kojoj je govorio o svojoj supruzi, pjevačici Beyoncé (36) te prijatelju i kolegi Kanyeu Westu (40).

“Imam predivnu ženu koja je puna razumijevanja i zna da nisam najgori čovjek bez obzira na ono što sam učinio”, rekao je Jay-Z o nevjeri. Kaže da se sada on i pjevačica nalaze na ‘boljem mjestu’, no i dalje rade na međusobnoj komunikaciji i poboljšavaju se. Reper ni u emisiji nije otkrio s kime je varao Beyoncé, no pjevačica ju je na svom albumu ‘Lemonade’ u pjesmi nazvala ‘Becky s dobrom kosom’.  Letterman je pitao Jay-Z-a i o odnosu s Kanyem, koji ga je 2016. na pozornici prozvao i molio ga da mu se javi.

“To je moj brat. Naš odnos je iznad prijateljskog”, istaknuo je reper. Tvrdi da se nekad takve svađe događaju s braćom. Kanye je optuživao Beyoncé da ne želi nastupiti na MTV-ovoj dodjeli nagrada. Jay-Z je objasnio da ima kompliciran odnos s prijateljem i kolegom te da će uvijek gledati na njega kao brata iako nemaju iste roditelje.

“Ostao je isti čovjek kada se proslavio. Nije se promijenio od početka karijere do sada. Poštujem to kod njega”, ispričao je reper koji navodno s Beyonce planira gradnju sigurnosnog skladišta pokraj njihove vile na Bel Airu. Američki portal TMZ piše kako supružnici žele zaštiti sebe i obitelj pa će imati sigurnosne sobe u golemoj zgradi koju će platiti oko 88 milijuna dolara (oko 532 milijuna kuna).

Jay-Z i Beyoncé imaju kći Blue Ivy (6) te šestomjesečne blizance Rumi i Sira, koje planiraju voditi i na zajedničku turneju koju će započeti 6. lipnja koncertom u Cardiffu.

IZVOR: 24SATA.HR

Tagovi: