JAMES FRANCO OTKRIO zašto je tužan i usamljen

by | 13 kolovoza, 2017

https://www.instagram.com/p/BXQTwz-FZmh/

Zgodni James Franco u Hollywoodu je aktivan još od 1997. godine, jedan je od najplaćenijih svjetskih glumaca, okušao se i kao glazbenik, vole ga kritičari i publika, ali kad se ugase svjetla pozornice, život ovog Amerikanca sve je samo ne bajkovit.

Svoju mračnu stranu Franco je otkrio u intervjuu za časopis OUT – progovorio je o ovisnosti i depresiji te terapiji bez koje, kaže, ne bi mogao normalno funkcionirati.

“Gluma me u tinejdžerskim godinama spasila od potpune propasti. Kao klinac bio sam se “navukao” na sve i svašta… Počeo sam raditi sa 17 godina, ali ni tu nisam imao mjeru… “Izgorio” sam od posla i postao depresivan. Dugo sam živio u potpunoj izolaciji – ni s kim se nisam družio, bio sam pravi vuk samotnjak. Tek sam s 27 godina shvatio da imam problem i da moram potražiti stručnu pomoć. Mnogima sa strane moj život vjerojatno se činio savršenim jer sam imao sve što sam mogao poželjeti – novac, karijeru i slavu – a zapravo sam bio usamljen i nesretan čovjek – rekao je 39-godišnji James.

Američki glumac i redatelj dodao je kako se danas napokon osjeća dobro, a satovi surfanja i hip-hop radionica koju pohađa najbolja su mu moguća terapija, prenose strani mediji.

“Ne pijem, više ne pušim ni travu… Nadam se da je najgore iza mene”, zaključio je Franco, koji je kao tinejdžer često imao problema sa zakonom – zbog crtanja grafita, opijanja i preprodaje ukradenih parfema.

https://www.instagram.com/p/BC1OVV5Jnvm/

IZVOR: JUTARNJI.HR