James Franco o Lani Del Rey

by | 31 siječnja, 2015

Glumac James Franco je nedavno pozirao sa svojom bliskom prijateljicom Lanom Del Rey za jedan poznati časopis i tom prilikom otkrio je što misli o njoj kao osobi.

lana del rez

Ovaj popularni glumac prvo je govorio o tome kako je Lana Del Rey neshvaćena od strane drugih, jer zapravo živi u svojoj umjetnosti i ponekad se spusti na zemlju, čisto da bi dala koji intervju. I tada postaje potpuni čudak, jer ona zapravo nije stvorena za ovu zemlju. Dodao je da je toliko razočarana životom, da je morala stvoriti svoj osobni svijet i trebaju je svi pustiti da uživa u njemu.

Njezina glazba ga podsjeća na sve ono što voli u vezi s Los Angelesom, duboko ga uvuče u taj svijet i ponekad se potpuno izgubi u njemu.

Na kraju je govorio o njihovoj suradnji i izjavio da bi jako volio snimiti film s njom. To je njegova ideja i želi napraviti film poput kultnog filma “Sunset Boulevard”. Priča bi bila o ženi koja je zatvorena u svojoj velikoj kući u Los Angelesu i ne želi izaći van, te postaje paranoična i luda. Baš poput filma koji se nalazi u Laninoj glavi, i je i nije u vezi s njom, baš poput njezine glazbe.

Izvor: Life Content
Foto: Instagram/James Franco