Jada: Will i ja imamo zreo brak

by | 17 travnja, 2013

Will i ja možemo raditi što god poželimo jer vjerujemo jedno drugome da nećemo napraviti nešto čime bismo se povrijedili. To ne znači da imamo otvorenu vezu, već da je naš brak dovoljno sazrio da možemo biti samostalni i neovisni ljudi koji se ipak vole i poštuju, objasnila je Jada Pinkett Smith.

Supruga Willa Smitha tvrdi da ona i suprug nemaju druge partnere. Važno joj je da se ona i Will na kraju dana mogu pogledati u ogledalo i vidjeti ljude koje poštuju, koji su zadovoljni sobom zbog svojih postupaka.

“Will je samostalan muškarac i ja sam samostalna žena. Donosimo svoje odluke i spremni smo za svaku od njih preuzeti odgovornost. To je najvažnije od svega”, dodaje Jada.

Will i Jada vjenčali su se u prosincu 1997. te imaju sina Jadena i 12-godišnju kćer Willow. Iako se puno puta pisalo da se rastaju te da imaju ljubavnike, Jada kaže da su to sve neistine koje ih ne zamaraju.

“Will je moj najbolji prijatelj. Bio mi je podrška u nekim od najtežih životnih trenutaka i veza nam je stabilna jer ima dobre temelje”, kaže Jada.

Izvor: 24sata.hr