IZIPIZI naočalama nisu odoljele ni najpoznatije domaće influencerice!

by | 14 siječnja, 2019

Sezona skijanja je stigla te s njom i briga kako iskombinirati outfit koji će biti u skladu s modnim trendovima na snijegu, a istovremeno pružiti i najbolju zaštitu od oštrih vremenskih uvjeta na planini. IZIPIZI naočale dokazale su se već u prethodnim sezonama, a ove godine za ovaj popularni francuski brend odlučile su se nove influencerice – zvijezde društvenih mreža Plastične&Drastične, koje su iz centra Zagreba odlučile svijetu pokazati kako biti cooltrendy i na najnižim temperaturama.

Kako su i same djevojke potvrdile, IZIPIZI Sun Snow naočale predviđene su za bezbrižno uživanje u svakoj situaciji, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Posebno dizajnirano dvostruko staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, dok elegantan i sofisticiran izgled ovog modela jamči da će pristajati svakom obliku glave. Sun Snow naočale dolaze u dvije veličine (maloj i velikoj) te šest boja, kako bi svatko mogao pronaći model koji mu najbolje pristaje. Nisu zanemareni ni skijaši i skijašice slabijeg vida, kojima dizajn omogućuje istovremeno nošenje naočala za dioptriju. Sve ove karakteristike modela koji će zasigurno osvojiti brojne poklonike i u Hrvatskoj izmamit će osmijeh na lice svakom pravom ljubitelju dogodovština na snijegu. Među njima su i Plastične&Drastične, koje ni njihova pomalo krhka i tanašna tjelesna građa nije spriječila da pokore i najveće strmine.

Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici, po iznimno povoljnim cijenama. IZIPIZI Sun snow naočale dostupne su u Zagrebu na adresi IZIPIZI popup store – Dežmanova 5 i popup corner u Arena Centru – Vice Vukova 6. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Tagovi: