Izbor ljepote – da ili ne?

by | 20 ožujka, 2014

Izbori ljepote već godinama se smatraju odskočnim daskama mladim i lijepim djevojkama koje pokušavaju ući u svijet poznatih i slavnih kako bi ostvarile svoje djevojačke snove, postale Miss, te tako osigurale svoju budućnost.

kandidatkinje 2014.

Tim Ljepote&zdravlja otkriva isplate li se izbori ljepote još uvijek, ili su postali jednostavno prolazna avantura.

Izbori ljepote, nažalost, zaista su postali samo jedna prolazna avantura, jer popraćenost tih evenata kao i samog izbora spala je na jako niske grane, tako da većinu lijepih djevojaka vidimo više na cesti gradom nego na samom izboru tijekom izravnog prijenosta putem nacionalnih televizija.

Zbog čega se to događa mnogi ne znaju, jer je nažalost toliko izbora prisutno da su se mnoge od njih jednostavno prestale zanimati za njih i smatraju da su im zaista nepotrebni.

“Ljepota misice” danas je zaista pitanje ukusa, stoga se na izbore prijavljuju djevojke zaista raznih profila, gdje naočigled samo popunjavaju mjesta koja nedostaju da se popuni određeni broj kako bi izravan prijenos bio zanimljiv gledateljima, stoga su time nažalost izbori ljepote spali zaista na niske grane koje su postale totalno “out”, a misice nepoznate djevojke odmah nakon pobjede.

Ali ima par izbora ljepote koji su vrijedni pažnje, jer timovi koji ih vode zaista se trude svim silama kako bi “Izbor za Miss” bio koliko-toliko na visokoj razini.

Izbor za Miss Hrvatske i Miss Universe Hrvatske definitivno spadaju u kategoriju vodećih izbora ljepote u Hrvatskoj, a kroz mali razgovor za zadnjom misicom izbora Miss Hrvatske koju pamtimo, Katarinom Prnjak (2011.), možemo potvrditi upravo prije navedeno, a to je da se sve novookrunjene ljepotice zaboravljaju već nakon prvog dana.

Katarina Prnjak

Katarina Prnjak, Miss Hrvatske 2011., definitivno spada u djevojke koje su vrijedne pažnje, jer osim ljepote, tu djevojku krase brojne vrline koje su samo dodatno osnažile ovu mladu djevojku. Ako se svi dobro sjećamo, Katarina Prnjak je prva Miss koja se suprostavila jednoj direkciji jer su je nespremnu poslali na svjetski izbor, a cijela zemlja ju je podržala što je napravila takav istup jer je jednostavno branila sebe, a ujedno je time i poslala jasnu poruku svim direkcijama da se brinu o svojim predstavnicama.

Miss Universe Hrvatske je definitivno izbor ljepote vrijedan naše pažnje jer se uspio održati, a cijeli tim se zaista trudi oko cijelog izbora.
Posebna pažnja vodi se o svim kandidatkinjama na izboru tijekom cijele godine, što ih dovodi do samog trona, jer najveća zainteresiranost mladih djevojaka je upravo za ovim izborom.

Ljepotice kao Ivana Paris, Ivana Delač, Natalia Prica, Sarah Čosić, Elizabeta Burg, Melita Fabečić i druge samo su jedne u nizu djevojaka koje su se okrunile titulom Miss Universe Hrvatska …a uskoro će i aktualna Miss Melita Fabečić u Opatiji 11. travnja 2014. predati svoju krunu.

Brojne djevojke prijavile su se na ovaj izbor kako bi upravo postale Miss Universe Hrvatske, te tako osigurale svoje mjesto u svijetu poznatih i slavnih.

Dvadeset sretnica koje će se predstaviti u finalu su: Loreta Anđelić, Nikolina Bakula, Ivana Bašić, Meri Benčić, Tea Farkaš, Andrea Generalić, Ivana Hron, Matea Hunjed, Katarina Ištef, Patricia Kožulj, Josipa Marić, Anđela Marijanović, Ivana Marijanović, Ivana Mišura, Maruška Ožegović, Linda Prelec, Kristina Prišč, Sandra Šerbec, Dora Vukušić, Petra Zubanović… i upravo jedna od njih će osvojiti prestižnu titulu Miss Universe Hrvatska 2014.

Ljepota&zdravlje će sve naše čitatelje izvještavati kako se pripremaju lijepe djevojke te koja od njih konkurira za samu titulu Miss Universe Hrvatska 2014.

Sarah Čosić

Elizabeta Burg

Melita Fabečić

Natalia Prica

Autor: Alen Ljubić