Izaberite svoje boje

by | 24 veljače, 2011

Od sexy crvene, preko elegantne bež, do mistične plave: ove boje će vam začinitivaš styling…

Crveno  Vatrena po prirodi, crvena je boja koja privlači sve poglede. Za “mirniji” look, kombinirajte je s nježnijim nijansama crvene ili neutralnim bež detaljima.

Bež  Ovo je hit boja sezone! Jednobojnu bež kombinaciju “presijecite” remenom u kontrastnoj boji. Ili, iskombinirajte sa smeđim modnim dodacima.

Ljubičasto  Ova boja pristaje svima bez obzira na boju kose i tena. U dnevnim kombinacijama, nosite je uz detalje crne ili sive boje, a u večernjim, uz zlatne asesoare.

Zeleno  Zeleno je boja prirode – povezuje nas sa zemljom. Smaragdna nijansa posebno je elegantna. Kombinirajte je s crnim, sivim ili smeđim detaljima.

Zlatno  Boja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ako želite izgledati i osjećati se kraljevski glamurozno, nosite je od glave do pete. Ili je kombinirajte s bež i smeđim detaljima.

Plavo  Kako da ova boja maksimalno dođe do izražaja? Neka glavni odjevni predmeti budu indigo ili intenzivnoplavi (na primjer, kaput ili haljina), a možete je čak kombinirati s crnim i sivim detaljima.


 

Tagovi: