IVICA KOSTELIĆ, SEVERINA, NIVES CELZIJUS, NATKO ZRNČIĆ-DIM I ANĐA MARIĆ OKUPILI SU SE NA OTVARANJU POLIKLINIKE KALIPER

by | 6 studenoga, 2019

Poliklinika Kaliper svečano je obilježila početak rada u novim prostorima, u Bužanovoj 20. u Zagrebu. Poliklinika se prostire na 300 kvadrata, a specijalizirana je za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju i sportsku medicinu.

“Kaliper je prije 17 godina započeo kao centar za sportsku medicinu, da bi se danas proširio na 300 luksuzno uređenih kvadrata, s vrhunskim timom stručnjaka – ortopedi, fizijatri, fizioterapeuti i kineziolozi, kojima je svima cilj da se pacijenti osjećaju kao kod kuće, a da pritom dobiju najkvalitetnije tretmane. Veseli nas što nudimo doista velik broj usluga svim pacijentima koji imaju problema s muskulo-skeletnim sustavom”, izjavila je na otvorenju Poliklinike, dr. med. Nataša Desnica, koja je ujedno i osnivačica i voditeljica Poliklinike Kaliper.

Na otvorenje su stigli mnogi iz javnog života, među kojima su i Severina, proslavljeni skijaši – Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim, Nives Celzijus, Mario Petreković i Anđa Marić.

“Godinama poznajem i surađujem s dr. Natašom Desnicom. Puno mi je pomogla u mom profesionalnom životu. Novi prostori Poliklinike Kaliper samo su dokaz da usluge koje pružaju su vrhunske, a dr. Desnica je itekako najbolja u svom poslu”, izjavio je naš slavni skijaš Ivica Kostelić.

U ožujku iduće godine Kostelići će dobiti pojačanje. Stižu blizanke, a dečki im se posebno vesele.

“Iskreno, bit će veselo nekako ćemo se organizirati. Mislim da dečki još nisu svjesni”, izjavila je Elin Kostelić, kojoj život kraj Ivanić-grada itekako godi.

Ivica je nadodao kako se Janica nije pojavila na otvaranju jer je pomagala baki s dečkima. Naime, Janičin sin Oskar obožava se igrati s njegovim sinovima te da baki nije lako s tri dečka.

“Veselo je, Oskar obožava Leona i Ivana, stalno se igraju zajedno. Moja majka ih voli pričuvati, ali dosta su nestašni, pravi dečki”, izjavio je Ivica Kostelić.

Severina kao dugogodišnja prijateljica liječnice Nataše Desnice bila je oduševljena novim prostorom u kojem će se pripremati za nadolazeću turneju. Zahvaljujući poliklinici Kaliper i liječnici Nataši desnici ja mogu trčati sa sinom, mogu plesati i najvažnije koljena i noge me ne bole te su spremne za novu turneju. Svi u Kaliper za dobar rad nogu.”

Poliklinika Kaliper nudi i brojne usluge poput kompletnog programa za mršavljenje, sportskog testiranja, vježbi za skoliozu te brojne manualne tehnike certificiranih terapeuta. Uz to, u ponudi je i dječja terapija, kao i ona za osobe starije životne dobi. Za njih u ponudi postoje specijalni uređaji kojima vrlo uspješno rješavaju brojnu degenerativnu problematiku.