Ljeto službeno počinje s Ivanom Mišerić u senzualnoj modnoj kampanji

by | 21 lipnja, 2024

Kolekcija Portrait of a Woman donosi statement komade nakita koji privlače pozornost i postaju neizostavni dijelovi svakog modnog outfita.

Ljeto se već odavno može proglasiti “službenim” godišnjim dobom nakita. Modni je to dodatak koji upravo sada dolazi najviše do izražaja, kako zbog želje da od odjeće imamo što manje toga na sebi tako zbog prekrasne nam i preplanule puti. Dakle, s početkom ljeta, dobrodošli u period kad su sve oči uperene u dobar, kvalitetan, zanimljiv i po mogućnosti – statement komad nakita.

Upravo takav, nakit je i nove kolekcije domaćeg brenda Karat Jewelry, koji, zajedno sa svojom dugogodišnjom muzom, radijskom voditeljicom i velikom zaljubljenicom u modnu profinjenost, Ivanom Mišerić, sada već tradicionalno – obilježavaju početak ljeta.

Dizajnerica Rene Krasnić Velicki predstavila je kolekciju koja zrači odvažnošću i samopouzdanjem, potičući žene da kroz svoj stil izraze svoje stavove i osobnost. Ova kolekcija je pravi modni iskorak, gdje se estetika susreće s hrabrošću. Inspirirana retro chicom, kolekcija donosi svježinu kroz inovativne interpretacije klasičnog dizajna.

U fokusu su statement komadi koji privlače pozornost i postaju neizostavni dijelovi svakog modnog outfita. Retro modeli naušnica redefinirani su s modernim dodirom, stvarajući savršen spoj nostalgije i suvremenosti. Chunky narukvice, kao ključni modni dodaci ove sezone, obiluju teksturama i volumenom, dodajući svakoj kombinaciji dozu dramatičnosti i stilske hrabrosti.

Ova kolekcija nije samo modni izričaj već i poziv na izražavanje individualnosti i snage, potičući žene na to da se okite i zasjaje u punom sjaju.

“Prilikom dizajniranja Portrait of a Woman kolekcije nakita, zamišljala sam žene koje stavljanjem nakita na sebe podržavaju svoju ženstvenost, snagu, senzualnost. Žene su moja neiscrpna inspiracija, njihova unutarnja snaga i energija vode me kroz svaki korak dizajna. Vjerujem da svaka od nas nosi tu pokretačku žensku snagu u sebi; samo je trebamo osvijestiti i osloboditi”, istaknula je Rene.

Za senzacionalnu modnu kampanju odabrali su relaciju Cres – Mali Lošinj, bajkovita mjesta u koje se jednako bajkovito uklopila i kolekcija od čak 36 novih Karatovih ljetnih aduta, dostupnih na webshopu, kao i na Instagram profilu brenda.

Foto: Karmen Poznić Božić
Make-up: Tamara Čes
Styling: Rene Krasnić Velicki