Ivana Mišerić i Mirna Maras uživale u degustaciji pizze u restoranu Cantina

by | 29 rujna, 2016

Avenue Mall proslavio je otvorenje talijanskog restorana Cantina, čime je zaokružio svoju ponudu raznovrsnih i ukusnih obroka u Food Palace restoranima. Veliku proslavu uljepšala su poznata lica domaće scene, Ivana Mišerić, Mirna Maras i Kristina Krepela.

Svečano predstavljanje Food Palace koncepta 28. rujna u Avenue Mallu okupilo je brojne posjetitelje, koji su imali priliku uživati u popularnim pizzama, salatama i tjesteninama te pitkim hrvatskim i talijanskim vinima uz prigodne melodije talijanskih evergreena.

Glavni naglasak druženja bio je na predstavljanju modernog koncepta od sedam restorana prikladnog naziva Food Palace, koji svojim gostima nudi kvalitetnu i raznovrsnu ponudu talijanskih, meksičkih i kineskih jela, kao i specijalitete domaće kuhinje te popularne restorane brze prehrane, McDonald’s i KFC.

Posjetitelji svoje iskustvo shoppinga mogu upotpuniti tradicionalnim i brzim obrocima u restoranu Foodie ili ukusnim hamburgerima u McDonald’su i KFC-u, meksičkim tortiljama i umacima u Mexu, popularnim kineskim rezancima u restoranima Wok&Roll i WokMe te talijanskim tjesteninama i pizzama u restoranu Cantina.

Srdačnu dobrodošlicu svim okupljenima zaželjela je i direktorica marketinga, Andreja Galovec Vodopija, i tom prilikom poručila kako je Food Palace postao omiljeno mjesto za poslovni ručak ili međuobrok svima koji su u kratkoj pauzi, jer su kvalitetni i ukusni obroci gotovi unutar pet minuta.

Kao neke od usluga u kojima posjetitelji mogu svakodnevno uživati, istaknula je i tri sata besplatnog parkinga u garaži centra, dječju igraonicu, gdje se stručno osoblje brine o djeci dok roditelji uživaju u kavi i slasticama iz popularnih kafića i slastičarnice Torterie Macaron te idealan spoj romantične večere nakon izlaska u CineStar kino.

Televizijska voditeljica Mirna Maras posebno je pohvalila pizzu, talijanski specijalitet koji je odnedavno našao svoje mjesto na Cantininom meniju, kao omiljeno jelo koje ju je oduševilo svojim okusom i sastojcima.

Ni zagrebačka glumica Kristina Krepela nije odoljela ukusnim pizzama i tjesteninama koje su ručno spravljene od kuharskog tima Cantine, a uslužni i nasmiješeni konobari upotpunili su doživljaj domaće atmosfere.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja je vodila goste kroz ukusnu zakusku i zabavno druženje, uživala je u prekrasnom ambijentu te na kraju zaključila kako je Food Palace ugodno mjesto s potpunom ponudom jela za svačiji ukus.