IVA ŠARIĆ LEKO KAO KULTNA “Lolita” u novoj kampanji Monike Sablić

by | 30 listopada, 2016

Slatka, ženstvena, moderna i jako seksi – tako ženu ove zime vidi splitska dizajnerirca Monika Sablić, čija je nova kolekcija nadahnuta jednom od najpopularnijih zavodnica među književnim i filmskim  likovima – Lolitom.

Monikina LOLITA nije djevojčica u svijetu odraslih, upravo suprotno. Ona je samosvjesna žena koja  otvoreno koketira sa svojom senzualnošću, a to radi u svilenim bluzama s volanima, cvjetnim minikompletićima i suknjama te, iznad svega, u haljinama i kombinezonima od čipke.

Upravo je djevičanski bijela čipka inspirirala dizajnericu za njezinu LOLITU koja, međutim, zavodi u cijeloj paleti boja, zbog čega će se u Monikinoj kolekciji pronaći žene različitih životnih dobi.

Kako naglašava poznata Splićanka, LOLITA je svojevrsni nastavak njezine ljetne modne priče „La Vita e Bella“ te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko. Lijepa supruga nekadašnjeg nogometaša Jerka Leke ovoga je ljeta bila zaštitno lice Monikine slavljeničke kampanje kojom je obilježila peti rođendan svog modnog brenda. Editorijal s Ivom Leko snimljen je u etnoselu Zagora, a prekrasne fotografije dokaz su da je LOLITA u režiji Monike Sablić podjednako zavodljiva u svim prilikama i na svim mjestima.

Foto: Danijel Galić
Make-up: Ana Grgić
Frizura: Ivica Šuljak
Stilist: Ivica Radan
Nakit: Zlatarije Dvornik
Lokacija: Etnoselo Zagora