IT jakne su dio stalnog postava Kaftan studija i za njih postoji lista čekanja zbog unikatnog procesa njihove izrade

by | 21 rujna, 2020

Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio s dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista. IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Ali-a producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper’s Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugima.

Od svog osnivanja Kaftan studio naš omiljeni brand iz susjedstva je “fur free” modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno.  Kaftan studio predstvlja osvježnje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela s pepito i leopard-uzorkom.

S obzirom na to da se materijal izrađuje ručno već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear a čije bogatsvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni HIT!